EGYEDI PÉTER (ÓRIÁS)

Szerzői est
EGYEDI PÉTER - Budapest Park
2018.  július 30. hétfőKapunyitás 20:00 Akusztik - Dzsungel Elmúlt esemény

Koncert infó

Egyedi Péter az Óriás dalszerző-énekese, a Rájátszás motorja és zenei rendezője, korábban az Isten Háta Mögött és az Annabarbi meghatározó tagja volt. Hálószobaprojektje 2005 körül indult Mindenkinek Megvan a Maga Története néven. Egyszálgitáros szerzői estjein a hálószoba mélyén született intimebb szólószerzeményei mellett zenekarai fontosabb dalai is előkerülnek, valamint rendre elhangzanak kedvenc előadóitól “kölcsönvett” izgalmas feldolgozások is, amelyek számára fontos jelentéssel bírnak vagy érdekes interpretációi az eredetinek.

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/egyedi-20180730

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!