AWS

support: NFR, Escape My Shadows
AWS - Budapest Park
2024.  május 25. szombatKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

A Budapest Parkban mutatja be májusban az “Innen Szép Nyerni” című legújabb lemezét az AWS. 

 

Az este tervezett menetrendje:

18:00 - Kapunyitás
18:10 - Escape My Shadows
19:00 - NFR
19:50 - AWS
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.

 

Egy éve, hogy ‘Odaát’ címmel megjelent az AWS visszatérő dala, bemutatkozott a zenekar új énekese Stefán Tamás, és az elmúlt évek szomorú történéseit megtörve egy új időszámítás kezdődhetett a zenekar életében. 

Az új felállás első, ‘Együtt lépjünk a valóságba’ névre keresztelt turnéján rendre teltház fogadta a vidéki klubokban a zenekart, a Budapest Parkos EP bemutatójukra több ezren voltak kíváncsiak, nyáron pedig visszatértek a fesztiválok nagyszínpadaira is. 

Az új év új mérföldkövet is hoz a zenekarnak, május 10-én érkezik legújabb, ötödik nagylemezük, mely egyben az első ebben a felállásban. Az ‘Innen Szép Nyerni’ című lemezen helyet kap majd a tavaly megjelent három dal, az Odaát, 2359 és a Ketten Képzeletben, valamint 7 sosem hallott új szerzemény.

Éjszakai bulik 22:00-tól:
✸ Nagytánctér: Lithium Night #rock #grunge #alternative-rock #nemzetközi
✸ Dzsungel: Maximum Drum and Bass - Dub Elements #dnb
✸ Hoppá: Teenage Dream #2010's évek #pop

Bővebben

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!