Bohemian Betyars 15

support: Saïd Chalaban
Bohemian Betyars - Budapest Park
2024.  május 31. péntekKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Hetedhét országon túlra szóló mulatsággal ünnepli 15. születésnapját a Bohemian Betyars a Budapest Parkban! 🥳 A hazai a speed-folk-freak-punk nagykövetei számtalan hazai- és nemzetközi siker után, na meg tizenöt évvel a hátuk mögött is pontosan ugyanolyan lendülettel, lelkesedéssel, és (lássuk be) önfeledt őrülettel örömzenélnek a színpadon. 🎻 Május 31-én sok meglepetéssel készülnek, illetve már csak azért sem érdemes kihagyni ezt a féktelen bulit, mert ez lesz a srácok egyetlen önálló budapesti koncertje 2024-ben! 😱 

 

Az este tervezett menetrendje:

18:00 - Kapunyitás

18:50 - Saïd Chalaban

19:50 - Bohemian Betyars 15

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.

 

Bulik 22:00 órától:

✸ Nagytánctér: Lidocain Night #magyar #alter
✸ Dzsungel: Hands Up! w/ Dj George #90's #00's
✸ Hoppá: Ludus - Opening Night #Queer #Pop
✸ Retro Kert: Club Renaissance - The Cowboy Carter Party w/ Nieder & Rusty, Metzker Viktória #80's #90's #00's 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/bohemian-betyars-15-20230531

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!