Csík Generációk

CSÍK ZENEKAR - Budapest Park
2024.  június 2. vasárnapKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Vendégek:

Presser Gábor – Karácsony János – Földes László „HOBO”

Kiss Tibi – Lovasi András – Beck Zoli

Lábas Viki – Fekete Giorgio

 

Még soha nem látott társulás, három generáció képviselői egy színpadon a Csík Zenekarral! Ez az a pillanat, amit látni, hallani és érezni kell!

 

Az este tervezett menetrendje:
18:00 - Kapunyitás
19:20 - Csík Zenekar - Generációk
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.
 


A Csík Zenekar karöltve korunk 9 népszerű könnyűzenei előadójával, egy még sosem látott produkciót hoz Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyére, a Budapest Parkba.

A 3 generáció képviseletében meghívott 9 zenész-ikon és a Csík Zenekar közös produkciója egyszerre szól minden korosztályhoz. A fiatalabbak számára olyan páratlan kulturális és zenei feltöltődést biztosíthat, ahol az idén már 36 éve működő Csík Zenekar sajátos, egyéni hangzásvilágában szólalnak meg az általuk is jól ismert kortárs popzenészek dalai. Az idősebb korosztálynak pedig egy olyan fiatalos környezetet kínál, ahol az általuk is jól ismert slágereket a színpadon lévő előadókkal együtt énekelve visszaidézhetik és újra élhetik fiatalkoruk legkedvesebb pillanatait.

 

Táncház 22:00 órától:
Táncház a csillagos ég alatt - Tarsoly Zenekar, lépésmesterek: Berecz István, Paput Júlia #folk #élőzene #tánc

Bővebben

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!