DESH x Budapest Park: 2024.08.01.

DESH x Budapest Park: 2024.08.01. - Budapest Park
2024.  augusztus 1. csütörtökKapunyitás 17:00 Koncertek

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A rendezvényre minden jegy elkelt. Jegyek vásárlásával próbálkozz a TicketSwap oldalán.

Koncert infó

Magyarország második legtöbbet streamelt előadója augusztus elsején beveszi a Budapest Parkot!

DESH tündérmesébe illő története a magyar zeneipar egyik legizgalmasabb színfoltja. Kukásautó című, megaslágerré lett bemutatkozó dala (39 millió YouTube-megtekintés) nem szerepjáték: DESH valóban kukásból lett Magyarország legnépszerűbb trap-előadója.

2022-ben jelent meg Deshi első, DESHPERADO című nagylemeze, amit kiadványok sorozata követett: 2022-ben egy EP-t és egy nagylemezt piacra dobott barátjával és alkotótársával, Azahriával, majd 2023-ban egy újabb EP debütált Young Fly, KKevin és a PASO-ból ismert Lord Panamo szereplésével. Tavaly novemberben érkezett még az A bús barista balladái című EP olyan slágerekkel, mint az Osztriga vagy a Haramia. DESH legújabb száma, a Strawberry pár napja startolt - és a megjelenése óta a legfelkapottabb magyar videó YouTube-on. Folytassuk még?

Inkább folytatja DESH - augusztus elsején élete első önálló Budapest Parkos koncertjével.

Tali az első sorban!

 

Bulik 22:00 órától: 

✸ Dzsungel: Shake It #rnb #hiphop #latin

✸ Unicum Retro Kert: Habparty w/ Thomas #retro #'80s #'90s #'00s 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

  • Early bird (1000 db): 5 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Limitált elővét (2024.07.15-ig): 6 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Normál ár: 7 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jegyek

  • Mastercard (bal) első terasz: 14 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Mastercard (bal) középső terasz: 14 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Hoppá (jobb) középső terasz: 14 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Raiffeisen Yelloo Terasz: 14 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/desh-x-budapest-park-2024-08-01-20240801

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!