Дeva x Platon Karataev

support: Villő
Дeva x Platon Karataev - Budapest Park
2024.  május 16. csütörtökKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Ezen az estén két különálló, két teljes értékű koncert vár rátok. Először Дeva, majd utána a Platon Karataev lép színpadra.

Az este tervezett menetrendje:
18:00 - Kapunyitás
18:15 - Villő
19:00 - Дeva
20:30 - Platon Karataev

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.

Éjszakai bulik 22:00-tól:
- Nagytánctér: Pure Lust - Daniel Ban, Daniel Santiago, + Vörös Ákos (from Analog Balaton)
- Dzsungel: LavaLava - Tolo, Falcao
- Retro Kert: Santsat - Adis Is Ok, Telemala

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

 

Bővebben

A négytagú Platon Karataev és a szólóelőadóként ismertté vált, koncertjein azonban zenekarral kiegészülő Дeva zenéje elsőre úgy tűnhet, nem sok helyen keresztezi egymást, hiszen ha a dalok eredetére koncentrálunk, teljesen más felállással és eszközökkel készülnek. Mégis van bőven közös az alternatív/art rock csapat és a lágy, ambientes elektronikus zenei előadó művészetében: mindkettejük munkásságát gyönyörű természeti képek szövik át, és arra ösztönzik a hallgatót, hogy a világ zaját hátrahagyva, a mindennapokból kiszakadva lélekben egy ősi földre, vagy akár földöntúli helyekre vándoroljanak.

 

Ezen kívül Дeva és a Platon Karataev is népes külföldi rajongótáborral rendelkezik, és mindketten számos nemzetközi elismerést bezsebeltek már. És ha mindez nem lenne elég, 2024-re mindketten új dalokkal készülnek, amelyekből egészen biztos hallhatunk majd jó néhányat május 16-án a Budapest Park színpadán.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!