Honeybeast

Vendég: Wolfolks
Honeybeast - Budapest Park
2023.  augusztus 11. péntekKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Az este tervezett menetrendje:

 

18:00 - Kapunyitás

 

19:10 - Wolfolks

 

20:10 - Honeybeast

 

 

 

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak. 

 

A Honeybeast különlegessége, hogy folyamatosan képes bejárni a popzene műfajának minden zugát, és kislemezről kislemezre új oldalukat mutatják meg nekünk. Ráadásul csak úgy ontják a slágereket, miközben a közreműködők széles skálájával találkozhatunk közreműködőik közt Paulinától Palya Beán át egészen a New Level Empire-ig.

Bővebben

Augusztus 11-e tehát igazi Bódottától mámoros este lesz a Budapest Park színpadán!

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!