Necc Party

Necc Party - Budapest Park
2022.  j√ļnius 25. szombatKapunyit√°s 22:00 Koncert Elm√ļlt esem√©ny

Seg√≠ts√ľk egy√ľtt a h√°bor√ļ civil k√°rosultjait! Adom√°nyoz√°s

Koncert infó

Az idei szezon m√°sodik Necc Party-ja a Parkban! ūüĒ•

Az online jegy√©rt√©kes√≠t√©s sor√°n az alap jegy√°ron fel√ľl kezel√©si k√∂lts√©g ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra. Ez az online jegyv√°s√°rl√°s adminisztr√°ci√≥s d√≠ja a fogyaszt√≥ fel√©. A kezel√©si k√∂lts√©g √∂sszeg√©rŇĎl a jegy√©rt√©kes√≠t√©si fel√ľleten t√°j√©koz√≥dhatsz. LehetŇĎs√©g van a helysz√≠ni jegyp√©nzt√°rakban (nyitvatart√°s: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) √©s bizonyos Ticketportal jegyirod√°kban megv√°s√°rolni a jegyet, mely esetben ez a kezel√©si k√∂lts√©g nem ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra. Tov√°bbi inform√°ci√≥: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

BŇĎvebben

 

K√ľzdŇĎt√©r

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy bel√©pni a VIP bej√°raton. A Teraszokr√≥l exkluz√≠v helyrŇĎl √©lvezheted a koncertet, √©s a koncert ut√°ni bulit, tov√°bb√° elk√ľl√∂n√≠tett b√°rok, √©s mosd√≥k √°llnak rendelkez√©sedre. A Terasz jegy megv√°lt√°sa nem biztos√≠t √ľlŇĎhelyet. A teraszokon tal√°lhat√≥ limit√°lt sz√°m√ļ √ľlŇĎhely √©rkez√©si sorrendben foglalhat√≥ el. A megv√°ltott Terasz jegyedet a fŇĎp√©nzt√°rban karszalagra cser√©lj√ľk. A kapott karszalaggal a k√ľzdŇĎt√©r is l√°togathat√≥.

The King Skybox by Polar Klíma

A ‚ÄěThe King Skybox ‚ÄĚ a Budapest Park egyik legmagasabb pontj√°n tal√°lhat√≥ l√©gkondis, panor√°m√°s, 30 fŇĎre tervezett skybox, ahonnan garant√°ltan a legjobb kil√°t√°s ny√≠lik a sz√≠npadra.

Blues Skybox by Gloster

A ‚ÄěBlues Skybox by Gloster‚ÄĚ helysz√≠n a Budapest Park egyik legmagasabb pontj√°n tal√°lhat√≥ l√©gkondis, panor√°m√°s, 20 fŇĎre tervezett skybox, ahonnan garant√°ltan a legjobb kil√°t√°s ny√≠lik a sz√≠npadra.

Budapest Airport Party Terminal 

A ‚ÄěBudapest Airport Party Terminal ‚ÄĚ a Budapest Park egyik legmagasabb pontj√°n, a bal oldali Mastercard terasz elej√©n tal√°lhat√≥ panor√°m√°s, 20 fŇĎre tervezett exkluz√≠v helysz√≠n, ahonnan garant√°ltan a legjobb kil√°t√°s ny√≠lik a sz√≠npadra.

Evergreen Skybox by Unicum

Az ‚ÄěEvergreen Skybox by Unicum‚ÄĚ a Budapest Park egyik legmagasabb pontj√°n tal√°lhat√≥ l√©gkondis, panor√°m√°s, 20 fŇĎ befogad√°s√°ra alkalmas exkluz√≠v helysz√≠n.

Single Skybox by Samsung

A ‚ÄěSingle Skybox by Samsung‚ÄĚ helysz√≠n a Budapest Park egyik legmagasabb pontj√°n tal√°lhat√≥ l√©gkondis, panor√°m√°s, 15 fŇĎre tervezett skybox, a lehetŇĎ egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan p√°r m√©terrŇĎl l√°thatod.

Indie lounge by Heineken 

Az ‚ÄěIndie Lounge by Heineken‚ÄĚ egy 15 fŇĎ befogad√°s√°ra k√©pes terasz, a lehetŇĎ egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan p√°r m√©terrŇĎl l√°thatod.

Display Lounge by Continental

A ‚ÄěDisplay Lounge‚ÄĚ egy priv√°t VIP helysz√≠n 15 fŇĎ r√©sz√©re a jobb oldali terasz sz√≠npadhoz legk√∂zelebb esŇĎ r√©sz√©n.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/necc-party-20220625

Jegyinformáció:

  • FelelŇĎss√©get csak a Budapest Parkt√≥l, vagy hivatalos partnereinktŇĎl (tixa.hu, Ticketportal, Ticketswap) v√°s√°rolt jegyek√©rt tudunk v√°llalni.
  • A jegyedet ne tedd k√∂zz√© semmilyen fel√ľleten!
  • A budapestpark.hu oldalon v√°s√°rolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon l√©vŇĎ jegy (QR k√≥d vagy vonalk√≥d) bemutat√°s√°val bel√©phetsz.

Korhat√°r a koncertekre:

16 √©ven aluliak csak sz√ľlŇĎi k√≠s√©rettel, vagy sz√ľlŇĎ √°ltal meghatalmazott nagykor√ļ fel√ľgyelet√©vel vehetnek r√©szt a koncerten. A 16 √©s 18 √©v k√∂z√∂ttiek sz√ľlŇĎ √°ltal al√°√≠rt meghatalmaz√°ssal. Meghatalmaz√°s sablonok.

Kevesebb

Fontos információk

16 √©ven aluliak csak sz√ľlŇĎi k√≠s√©rettel, vagy sz√ľlŇĎ √°ltal meghatalmazott nagykor√ļ fel√ľgyelet√©vel vehetnek r√©szt a koncerten. A 16 √©s 18 √©v k√∂z√∂ttiek sz√ľlŇĎ √°ltal al√°√≠rt meghatalmaz√°ssal. Meghatalmaz√°s sablonok.