NIGHTS OF BPP ☾ 06.26. ☾ UNIVERSE - A nagy Érettségi Afterparty ✹ Base FM Party ✹ HABPARTY ✹ Wavy Prod Night ✹ The Sauce - OTL after

NIGHTS OF BPP ☾ 06.26. ☾ UNIVERSE - A nagy Érettségi Afterparty ✹ Base FM Party ✹ HABPARTY ✹ Wavy Prod Night ✹ The Sauce - OTL after - Budapest Park
2024.  június 26. szerdaKapunyitás 22:00 Bulik Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

A NAGY ÉRETTSÉGI AFTER! 📢  06.26. Budapest Park! 👉 Temessük együtt az érettségit és csússzunk bele a nyárba a legnagyobb össznépi érettségi afterparty-n! ► Diákigazolvánnyal a jegyek félárasak!
 

A legnagyobb hely a legnagyobb buliknak. ☾

 

✸ Nagytánctér: Base FM Party #hiphop #rap #R'n'B

✸ Dzsungel: Wavy Prod Night #hiphop

✸ Hoppá: The Sauce - OTL after

✸ Unicum Retro Kert: Habparty #retro, 80's, 90's, 00's 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér


A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/nights-of-bpp-06-26-habparty-20240626

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható

Kevesebb

Fontos információk

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható