Punnany Massif

Részletek

Esti koncert
KOWASLKY MEG A VEGA - Budapest Park
28.augusztus2020péntek
Kapunyitás
18:00
PUNNANY MASSIF - Budapest Park
29.augusztus2020szombat
Kapunyitás
18:00
HONEYBEAST - Budapest Park
30.augusztus2020vasárnap
Kapunyitás
18:00
< Előző eseményKövetkező esemény >

Jegyek kiválasztása

A srácok három egymást követő napon, augusztus 8-án, 9-én és 10-én is exkluzív, kislétszámú koncerteket adnak a Park Klub színpadán!

augusztus 8. szombat

Kapunyitás

19:30

Esti koncert

Punnany Massif - 08.08.

augusztus 9. vasárnap

Kapunyitás

19:30

Esti koncert

Punnany Massif - 08.09.

augusztus 10. hétfő

Kapunyitás

19:30

Esti koncert

Punnany Massif - 08.10.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Hozd magaddal Mastercard kártyádat, mert a helyszínen további kedvezmények várnak!

Koncert infó

"Hát hagyd el mit megszoktál, Hello Szia Váratlan!
Az életedről szóló film, amit forgatsz: vágatlan."

Egy szelet nyár - Punnany Massif x Park Klub
Bár idén a vírushelyzet miatt nem tud egyszerre többezer ember szíve dobbanni a Punnany legnagyobb slágereire, mi semmiképp sem szerettük volna, ha kedvencetek nélkül maradtok a nyáron. Ezért a srácok három egymást követő napon, augusztus 8-án, 9-én és 10-én is exkluzív, kislétszámú klubkoncerteket adnak nektek a szabad ég alatt, a kisszínpadunkon! Gyere el és bulizz egy karnyújtásnyira kedvenceidtől - biztosak vagyunk benne, hogy a felfokozott hangulat és a családias környezet olyan élményt ad mindnyájunknak, amit még évek múlva is emlegetni fogunk!

Jegyek csak nagyon limitált számban kaphatóak, az értékesítés augusztus 3-án 14 órakor indul!

Jegyinformáció az eredetileg tervezett dátumra szóló Punnany-koncert jegytulajdonosoknak:

A korábban megváltott Punnany-jegyeteket automatikusan utalvánnyá alakítjuk át. A jegyek értékének összegéig utalványodat augusztus 3-tól a három Punnany-nap közül bármelyikre beválthatod, a készlet erejéig. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a rendelkezések értelmében minden koncertre csak limitált nézőt tudunk beengedni, így érdemes sietni, hogy ne maradj le!
Ha esetleg az új dátumok közül egyik sem felel meg, utalványod augusztus 3-tól számítva 12 hónapig bármikor felhasználható bármelyik értékesítésben lévő koncertünkre.

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

Heineken Lounge

Privát VIP helyszín 15 fő részére a bal oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 20 liter (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható.

Renault Easy Life Lounge

Privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén, plusz 6 liter bor + szóda vagy 15 db 0,5l-es Heineken alkoholmentes sör. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható.

Takarék Skybox

Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz.

Mastercard Skybox

Privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 30 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz középső részén! Különleges rálátással a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz.

Mercarius Skybox

Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali terasz első részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz.

iSTYLE Skybox

Vadonatúj privát VIP terasz, és klimatizált panorámás skybox 20 főre a Park egyik legmagasabb pontján, a jobb oldali terasz hátsó részén! A legjobb rálátás a nagyszínpadra, saját mosdók, extra komfort, egy hordó (30 liter) sör, szénsavas üdítő és ásványvíz.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/punnany-massif-20200509

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb

Nézd meg videójukat

Hallgasd őket

A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.