Scooter

Scooter - Budapest Park
2024.  június 1. szombatKapunyitás 18:00 Nemzetközi koncertek

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A rendezvényre minden jegy elkelt. Jegyek vásárlásával próbálkozz a TicketSwap oldalán.

Koncert infó

Erre a koncertre minden lounge és skybox elkelt.

 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a SCOOTER 2024-ben visszatér a Budapest Parkba és nálunk ünnepli fennállásának 30. évfordulóját! 💥 🎶

 

Nincs szükség hosszú bevezetőkre, hiszen a Scooter neve önmagáért beszél. A híres német techno-trió már több mint három évtizede szállítja nekünk a máshoz nem fogható zenei élményt. Ők azok, akik olyan slágerekkel robbantak be a köztudatba, mint a "Hyper Hyper" vagy az “Maria”. 

Ez az este a zene, a tánc és a bulizás jegyében telik majd, és a Scooter garantáltan felrobbantja majd a színpadot! Legyél részese ennek az euforikus éjszakának, amely tele lesz féktelen energia és elektronikus zene iránti szenvedéllyel! 🔥

 

📅 Dátum: 2024.06.01.

🏟 Helyszín: Budapest Park

Legyél részese ennek az elképesztő koncertélménynek és hallgasd meg élőben a 30 éves Scooter legnagyobb slágereit!

 

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Erre a koncertre minden lounge és skybox elkelt.

 

Küzdőtér

 • Early bird (1000 db): 13 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Elővét (4500 db): 14 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Normál ár: 16 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jegyek

 • Mastercard (bal) első terasz: 34 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard (bal) középső terasz: 34 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Hoppá (jobb) első terasz: 34 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Hoppá (jobb) középső terasz: 34 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Raiffeisen Yelloo Terasz: 34 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/scooter-20240601

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.

Hallgasd meg őket!