Nights of Budapest Park ☾ 06.02. ☾ Táncházak a csillagos ég alatt

Talpalávalót húzza: Tarsoly Band ✧ Lépésmester: Berecz István, Paput Júlia
Nights of Budapest Park ☾ 06.02. ☾ Táncházak a csillagos ég alatt - Budapest Park
2024.  június 2. vasárnapKapunyitás 22:00 Bulik - Nagyszínpad Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

Az idei első táncházunkon a Tarsoly Band érkezik hozzánk, hogy a Csík Zenekar koncertje után muzsikát szolgáltasson a koncert után maradók és a táncházba érkezők talpa alá! A lépésmesteri feladatokról Berecz István gondoskodik. 
 
 
Bővebben

 

Küzdőtér


A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/tanchazak-a-csillagos-eg-alatt-20240602

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.