Zsiziland Fesztivál

Az év legőrültebb fesztiválja
Zsiziland Fesztivál - Budapest Park
2021.  augusztus 22. vasárnapKapunyitás 14:00 Koncert Elmúlt esemény

Segítsük együtt az ukrajnából érkező civil károsultakat! Adományozás

Koncert infó

Felkészültél az idei év legőrültebb bulijára? A nap amikor minden megtörténik, amire egész életedben vártál. Légy részese a felejthetetlen élménynek! Zsozéatya és a Leet elhozza nektek a Zsiziland Fesztivált a Budapest Parkba!

Programok: 

Stand Up Comedy Show 

Pixa koncert

Zsozéatya szépségverseny 

Dedikálás

Nem hivatalos selfie világrekord kísérlet 

Chili evő bajnokság 

Tűzzsonglőr műsor 

Quiz show 

Zsozéatya és barátai kerekasztal beszélgetés 

Tombola 

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

The King Skybox by Polar Klíma

A „The King Skybox ” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 30 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Blues Skybox by Gloster

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Budapest Airport Party Terminal 

A „Budapest Airport Party Terminal ” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali Mastercard terasz elején található panorámás, 20 főre tervezett exkluzív helyszín, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Evergreen Skybox by Unicum

Az „Evergreen Skybox by Unicum” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 fő befogadására alkalmas exkluzív helyszín.

Single Skybox by Samsung

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/zsiziland-fesztival-20210822

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliaknak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb

Az új dátum bejelentéséig a jegyértékesítés szünetel. A megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra, és az új időpont bejelentésétől nyílik meg a lehetőség a jegyekkel kapcsolatos ügyintézésre. Kérdés esetén kérjük, írjon a park@budapestpark.hu címre!

Lesz még XY koncert!

Fontos információk

16 éven aluliaknak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.