III. Krúbi és a Vágyak Palotája - Budapest Park

III. Krúbi és a Vágyak Palotája - Budapest Park - Budapest Park
2024.  szeptember 13. péntekKapunyitás 17:00 Koncertek Jegyek

Koncert infó

III. Krúbi uralkodásának három részes története egy koncert trilógia formájában kerül bemutatásra. A “III. Krúbi és a Vágyak Palotája” a történet első része, egy egyszeri alkalommal megrendezésre kerülő show. Szeptember 13-án a frissen választott zsarnok mindenkit szeretettel vár a palotájában, ahol egy dolog biztos: nemre, korra, státuszra, politikai beállítottságra és szexuális orientációra való tekintet nélkül MINDENKI MEG LESZ B*****.

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

 
 
Bővebben

 

Küzdőtér

 • Limitált elővét (2024.08.13-ig): 9 999 Ft
 • Normál ár: 11 999 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard (bal) első terasz: 16 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard (bal) középső terasz: 16 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Hoppá (jobb) középső terasz: 16 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Raiffeisen Yelloo Terasz: 16 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/hu/events/krubi-20240913

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 4% kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Limitált elővét (2024.08.13-ig)
 • 9 999 Ft
+400 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) első terasz
Normál ár
 • 16 999 Ft
Mastercard (bal) középső terasz
Normál ár
 • 16 999 Ft
Hoppá (jobb) középső terasz
Normál ár
 • 16 999 Ft
Raiffeisen Yelloo Terasz
Normál ár
 • 16 999 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!