A pálya

A Budapest Parkot egy igazi jégvilággá változtattuk, hogy télen is együtt lehessünk és felejthetetlen élményeket gyűjthessünk! A Park területén belül egy közel 1300 m2-es koripályával várunk titeket, ahol kedvetekre csúszkálhattok! A pályán a gyerekek és a felnőttek egyaránt bátran korcsolyázhatnak a bejárathoz közel eső négyzet alakú részen, az ezen belül elkerített játszó területen; és a hatalmas jégfolyosón is!

FIGYELEM! A Budapest Park Jégvilágba való belépést 18. életévüket betöltött vendégeink számára akkor tudjuk biztosítani, ha védettségüket igazolják a belépésnél! A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadjuk fényképes igazolvánnyal együtt felmutatva. 18 éven aluli vendégeink védettségi igazolvány nélkül, védettségét igazolni tudó nagykorú kíséretében vagy védettségi igazolvánnyal látogathatják a Budapest Park Jégvilágot.

Öltöző

Az öltözőt a főbejárattól a korcsolyapálya felé haladva balra fogjátok találni (a Dzsungel helyszínünk helyén), itt lesz lehetőségetek a korcsolyákat és egyéb téli kiegészítőket fel-, illetve levenni. 

Értékmegőrző

Az értékmegőrzőt a főbejáraton történő belépés után szemben fogjátok találni, itt 300 Ft-ért helyezhetitek el azokat a tárgyakat, amikre biztosan nem lesz szükségetek a korcsolyázás alatt.

Étel, ital

A korcsolyapálya mellett lesz lehetőségetek meleg- és melegítő italok fogyasztására is (tea, forralt bor, grog, stb.) illetve természetesen ételekkel (többek között melegszendvics, pizza, hotdog, leves, rétes) is várunk titeket.

Park Shop

A téli működésünk alatt is nyitva lesz a Park Shop, ahol menő Parkos cuccokat tudtok beszerezni. A téli kollekciónk bővülni fog, érdemes figyelni a kínálatot.

Készpénzmentes működés

A Budapest Park téli működése a jegypénztár és a letéti díjak kivételével készpénzmentes.

Oktatás

Csoportos órák

December 10-től a Hoffmann Korcsolya Akadémiával együttműködve 10-12 fős csoportos oktatást biztosítunk a Budapest Park Korcsolyapályán. 

Nincs minimum létszám, 1 fő tanuló esetében is megtartjuk az oktatást.

Péntekenként: 
kezdő: 18:00-18:45
haladó: 18:45-19:30

Szombatonként:
kezdő: 14:00-14:45
haladó: 14:45-15:30

A pénteki alkalmakat 10+ korosztálynak ajánljuk.
A szombati alkalmakat 5+ korosztálynak ajánljuk, akár családok is részt vehetnek rajtuk. 

Az oktatás igénybevételéhez a korcsolyapálya belépő mellett oktatási jegyet szükséges vásárolni a helyszíni jegypénztárban.

Amennyiben a szülő/kísérő nem vesz részt az oktatásban, 5-10 éves kor közötti gyermekekről az oktató gondoskodik az oktatás ideje alatt.

45 perces oktatási jegy ára: 1299 Ft

Az oktatáson való részvétel nem regisztrációhoz kötött, a csoportokhoz a helyszínen lehet csatlakozni az oktatási órák kezdetekor, a férőhelyek függvényében.

Az oktatási jegy mellé megvásárolt korcsolyapálya belépő az oktatás 45 percén túl felhasználható az egész 90 perces idősávban.

 

Magánórák

A korcsolyapályán magánórákon is részt lehet venni, a részletekkel kapcsolatban a  hoffmannakademia.budapestpark@gmail.com címen érdeklődjetek.

Oktatási nyelvek: magyar, angol, orosz