Mit kell tudni a RePohár rendszerről?

Nagyon fontos számunkra, hogy a működésünkkel a lehető legkisebb mértékben terheljük a környezetünket, ezért az egyszer használatos műanyag pohár helyett repoharat vezettünk be.

2022. augusztus 25.-től 2 fajta repohár rendszerrel működünk, melynek részleteit alább olvashatod.

Ingyenes repohár rendszer Ha ezt választod, az italvásárlásod során díjmentesen, dizájn nélküli poharakban szolgáljuk fel az italokat.

Ezekért a poharakért nem számolunk fel plusz pénzt, viszont kérünk, ne vidd haza! Így tudsz a legtöbbet tenni a környezetért.

Ha már nincs szükséged a pohárra, tedd le a Park több pontján kihelyezett és megjelölt gyűjtőpontra vagy add le bármelyik pultba, hogy biztosan sérülésmentesen átvészelje az estét!

Park repohár-token rendszer

Díja 400 Ft/pohár az első vásárlásnál Parkos dizájnnal ellátott repoharat 400 Ft díj ellenében tudsz vásárolni.

Repoharainkat saját Parkos tokenrendszerrel tudod használni, melynek működése a következőképp zajlik:

  • Első italvásárlásod alkalmával egyszeri repohár használati díj (400 Ft) kerül felszámolásra.
  • Ezután minden újabb vásárlásodnál bármelyik pultunkban tiszta pohárra cseréljük használt poharad. Az NÉBIH előírásait figyelembe véve használt pohárba nem tölthetünk újabb italt.
  • Az este végén - ha nem szeretnéd megtartani -, bármelyik pultunkban leadhatod poharad, melyért egy Parkos tokent kapsz cserébe. A 2021-es eljárással  ellentétben, 2022-től nem fogadunk el Cup Revolution tokent.
  • Őrizd meg a tokent, ezzel ugyanis a következő alkalommal a Parkban újból repoharat kapsz!