Nagyon fontos számunkra, hogy a működésünkkel a lehető legkisebb mértékben terheljük a környezetünket, ezért az egyszer használatos műanyag helyett bevezetjük a repoharat. A repoharaink ráadásul Magyarországon készülnek, így a szállításból fakadó CO2 kibocsátás is kevesebb, és támogatjuk a hazai munkaerőpiacot.

Ráadásul nem is akármilyen repoharakkal készülünk - háromféle dizájnt terveztünk Nektek, amiket otthon nézegetve felidézhetitek a legvadabb koncertélményeiteket és visszagondolhattok arra az estére, amikor nálunk hagytátok kint a valóságot. A repoharainkat saját Parkos tokenrendszerrel tudjátok használni, melynek működése a következőképp zajlik:

  1. Első italvásárlásod alkalmával egyszeri repohár használati díj (300 Ft) kerül felszámolásra.
  2. Ezután bármelyik pultunkban tiszta pohárra tudod cserélni, az este végén pedig - ha nem szeretnéd megtartani -, bármelyik pultunkban egy Parkos tokent kapsz cserébe. A 2021-es eljárással ellentétben, 2022-től nem fogadunk el Cup Revolution tokent.
  3. Őrizd meg a tokent, ezzel ugyanis a következő alkalommal a Parkban újból repoharat kapsz!

A poharaink nem törnek, így a legvadabb buliban is biztonságosan használhatóak, de szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy sérült, további használatra alkalmatlan poharat nem tudunk becserélni, az elhagyott poháért pedig nem tudunk felelősséget vállalni. 

A Cuprevolution más helyeken forgalomban lévő poharait is elfogadjuk, azokba azonban az ÁNTSZ jogszabálya alapján nem tudunk italt tölteni Neked, helyette Parkos poharat kapsz.

Köszönjük, hogy együttműködéseddel segítesz nekünk tenni a környezetünkért!