BUDAPEST PARK KIEGÉSZÍTŐ HÁZIREND - KIEMELT HELYSZÍNEKHEZ

Budapest Park – továbbiakban Park
Kiemelt helyszín jegyvásárló – továbbiakban Látogató

NYITVATARTÁS

Programnapokon 18.00 órától 05.00 óráig.
A nyitvatartási idő az időjárás és a program függvényében változhat.

A Parkot mindenki csak saját felelősségére látogathatja és a Parkba való belépéssel a Látogató elfogadja a Park általános házirendjét: https://www.budapestpark.hu/pages/hazirend

A kiemelt helyszínre való belépéssel a Látogató elfogadja továbbá a Park kiegészítő házirendjét. Kiemelt helyszínnek minősülnek az alábbiak:

A program változtatásának jogát fenntartjuk! A koncertek, egyéb rendezvények kedvezőtlen időjárás esetén is megtartásra kerülnek főszabály szerint.

A jegyen és a honlapon feltüntetett időpontok kizárólag tájékoztató jellegűek, a koncertek és az azokat követő egyéb rendezvények időpontja, időtartama a meghirdetetthez képest változhat.

I. BELÉPÉS A PARK TERÜLETÉRE

Kiemelt helyszín belépőjegy: kapunyitástól másnap 1:00 óráig az adott / a megvásárolt kiemelt helyszínre, a helyszín alatt lévő teraszra és a küzdőtérre érvényes.

1:00 órától zárásig a belépőjegy az adott napi és / vagy a házirend szerinti szabályozás mentén érvényes.

A kiemelt helyszín zárásának időpontja az időjárás és a program függvényében változhat.

Látogató elfogadja, hogy a helyszín zárásának időpontját a Park üzemeltetési vezetősége a biztonsági szolgálattal közösen határozza meg. Ez alapján a Látogató(k) köteles(ek) a biztonsági szolgálat felszólítására a helyszín elhagyására.

Érvényes kiemelt helyszín belépőjeggyel a koncertet követően a Retro kertben, a Jungle helyszínen és a Nagytánctéren szervezett afterparty ingyenesen látogatható.

A jegyek egyszeri belépésre jogosítanak.

A Parkba nem lehet bevinni a Park központi rendezvényhelyszínén kívül eső pultjaiban vásárolt italokat, élelmiszereket; továbbá nem a Park területén megvásárolt italokat, élelmiszereket.

Amennyiben a Látogató a kiemelt helyszínre való bejutásra a vendéglista alapján történő beengedést választja, köteles a vendéglistát az adott eseményt legalább három nappal megelőzően a sales@budapestpark.hu e-mail címre elküldeni.

A vendéglistán kötelező egy kompetens, illetékes házigazda és hozzá tartozó telefonszám megjelölése. A megjelölt házigazda az esemény napján a lista fölött kizárólagosan rendelkezik, illetve ha szükséges, ő jogosult személyesen intézkedni.

A helyszínen csak és kizárólag a vendéglistán szereplő és / vagy arra a helyszínre érvényes karszalagot viselő Látogatók tartózkodhatnak, a helyszín maximális kapacitásának megfelelő létszámban. A kiemelt helyszínek vonatkozásában egy alaplétszámkorlát érvényesül az alábbiak szerint:

A kiemelt helyszínek vonatkozásában maximális létszámkorlát az alábbi:

Az alaplétszámon felül minden további Látógatónak kiegészítő jegyet kell vásárolnia. Legfeljebb a maximális létszámkorlát mértékéig biztosít belépési lehetőséget a Park, attól függetlenül, hogy a Látogatók ténylegesen az adott kiemelt helyszín területén tartózkodnak vagy a Látogatók távoztak az adott kiemelt helyszín területéről.

Adatkezelési tájékoztató a vendéglisták kapcsán

A Látogató tudomásul veszi, hogy külön szerződéskötésre nem kerül sor.

A kiemelt helyszínre történő jegyvásárlással és a belépéssel tudomásul veszi, hogy az általános normákat betartva köteles viselkedni a vonatkozó jogi előírásoknak, az ÁSZF-nek és az általános és kiegészítő házirendnek megfelelően.

II. MAGATARTÁSI SZABÁLYOK

A Látogató a Park területén az általános normákat betartva köteles viselkedni a vonatkozó jogi előírásoknak, az ÁSZF-nek és az általános és kiegészítő házirendnek megfelelően. A Parkból eltávolítható az, aki más személyek életét, testi épségét, más személyek vagyoni jogait, a Park vagyontárgyainak épségét, illetve a természetes környezetet veszélyezteti

Így különösen:

III. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Amennyiben a Látogatónak az adott kiemelt helyszín alap bekészítésén felül további étel vagy/és ital rendelésre van igénye, a megrendelést Parkos kapcsolattartóval történő egyeztetést követően, az adott eseményt megelőzően legalább két munkanappal véglegesíteni szükséges az erre a célra megadott online felületen keresztül.

ÜZEMELTETŐ:
Kultúrpark Zrt.
Székhely: 1095 Budapest Soroksári út 60.
Telefon: +36 1 434 7800
E-mail: park@budapestpark.hu

A BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGEI:
IN-KAL Security Events Kft
Székhely, Igazgatóság: 1146 Budapest, Thököly út 68. I. em. 3.
Telefon: +36 20 222 2212
E-mail: inkalevents@gmail.com

Az esetlegesen felmerülő panaszokat kivizsgáljuk, kérjük a panasz kivizsgálásának gördülékeny lefolytatása érdekében írásban jelezzék, a park@budapestpark.hu email címre.

Jó szórakozást kívánunk – hagyd kint a valóságot!