Ismerd meg a Budapest Parkot

Helyszínek

A kiemelt helyszíneink (skyboxok, loungeok) bérlésével kapcsolatban írj nekünk a [email protected] címre!

Amennyiben egy Skybox az érintett rendezvény kezdetét megelőző 24 órában kerül megvásárlásra, a bekészítés tartalma változhat.

Park térkép

Használd a csúszkákat, hogy átnézd mit merre találsz nálunk,
aztán pedig gyere, mi itt várunk!

Bejáratok
Kijáratok
Helyszínek
Teraszok
Kiemelt helyszínek
Mosdók
Streetfood
Italpultok
Közlekedés
Művészeti spotok
StreetfoodItalpultokKijáratokBejáratokpark.map_360MosdókHelyszínekKözlekedésTeraszokKiemelt helyszínekMűvészeti spotok
Bicikli tároló

Hozd magaddal saját láncodat és kösd ki a bringád. A bringatároló ingyenes, de nem őrzött. A főbejárat mellett találod meg. A biciklik épségéért nem tudunk felelősséget vállalni.

Elsősegély

A Parkban folyamatos egészségügyi ellátást biztosítunk arra az esetre, ha kicsit túl hardcore-ra sikeredne a buli. Ennek ellenére kérünk titeket, vigyázzatok magatokra, hogy a szezont végigunatkozzák az EÜ-s kollégák!

Park shop

Öltözz Parkba! Tombold végig igazi valóság kinthagyós pólókban, pulcsikban és kiegészítőkben az év legszabadabb öt hónapját! A ruhákat keresd koncertnapokon a főbejárat bal oldalán lévő Park Shop-ban!

Nincs akadály

Nálunk semmi nem szabhat gátat annak, hogy kivétel nélkül mindenki szabadságra küldhesse a valóságot. Kerekesszékes vendégeink számára idén is akadálymentesítettük a Parkot, így könnyedén tudsz közlekedni a színpadok és a pultok között.

Ruhatár, értékmegőrző

Használati díj: 499 Ft.

A ruhatárat a főbejáratnál fogod találni, bilétádat gondosan őrizd meg, mert azért cserébe tudod majd visszakapni a beadott tárgyakat. Ha elhagyod a bilétát, 2000 Ft újragyártási díjat kell befizetned. Értékeidet ilyenkor úgy kaphatod meg, ha pontos leírást adsz a tároló tartalmáról, illetve jegyzőkönyvet veszünk fel az esetről.

Fastfood

Ha megéhezel, a Dombon bármikor bedobhatsz valamit, hogy aztán tényleg csak a bulizásra koncentrálhass! A legkülönfélébb ételek közül választhatsz. Éttermeink:

  • New York Hot Dog
  • McDonald's
  • Rebel Burger & More
  • Hummusbar
  • PizzaMe