Ismerd meg a Budapest Parkot

Helyszínek

Park térkép

Használd a csúszkákat, hogy átnézd mit merre találsz nálunk,
aztán pedig gyere, mi itt várunk!

Bejáratok
Kijáratok
Mosdók
Streetfood
Italpult
Helyszinek
Körbesétálom a parkot
HelyszinekMosdókItalpultStreetfoodKijáratokBejáratok
Generali bringapont

Használati díja 300 Ft és bankkártyával is lehet fizetni. Hozd magaddal saját láncodat, kösd ki a bringád, mi pedig egy sorszámos karszalaggal biztosítjuk, hogy a buli után is megtaláld!

Elsősegély

A Parkban folyamatos egészségügyi ellátást biztosítunk arra az esetre, ha kicsit túl hardcore-ra sikeredne a buli. Ennek ellenére kérünk titeket, vigyázzatok magatokra, hogy a szezont végigunatkozzák az EÜ-s kollégák!

Park shop

Öltözz Parkba! A Budapest Park legújabb kollekcióját a GreatMinds csapatával közösen álmodtuk meg, így kúlabbnál kúlabb pólókban, pulcsikban és kiegészítőkben tombolhatod végig az év legklasszabb öt hónapját! A cuccokat keresd koncertnapokon a főbejárat bal oldalán lévő Park Shop-ban! #királyság #szeretem

Nincs akadály

Nálunk semmi nem szabhat gátat annak, hogy kivétel nélkül mindenki szabadságra küldhesse a valóságot. Kerekesszékes vendégeink számára idén is akadálymentesítettük a Parkot, így könnyedén tudsz közlekedni a színpadok és a pultok között.

Értékmegörző

Használati díja: 300 Ft.

A főbejáratnál keresd!

Ha elhagyod a billétád, kérd az üzletvezető segítségét!

Fastfood

Ha megéhezel, a Dombon bármikor megtömheted a korgó hasad, hogy aztán tényleg csak a bulizásra koncentrálhass! A legkülönfélébb ételek közül választhatsz, amerikai és görög konyha is rendelkezésre áll. Éttermeink:

  • New York Hot Dog
  • KFC
  • Burger Market
  • PizzaMe
  • FoodBox
  • Grilled Piggy