• PARK SHOP

  NYITVA:
  koncertnapokon 18.00-zárásig!

  Ha leöntöd szexi, majd megkérdik „ez ki?”, ha elszakad laza, a koncerten az a cool, ami azon túl, hogy jól néz ki, vicces és kicsit sem giccses, jó benne lenni, mert ez te vagy és ennyi. Ilyenek a Park cuccok, amikből lesz még sok, ha szeretnél egyet irány az új Park shop!

 • Nincs akadály

  Nálunk semmi nem szabhat gátat annak, hogy kivétel nélkül mindenki szabadságra küldhesse a valóságot. Kerekesszékes vendégeink számára idén is akadálymentesítettük a Parkot, így könnyedén tudsz közlekedni a színpadok és a pultok között.

 • ÉRTÉKMEGŐRZŐ

  Használati díja: 300 Ft.

  A főbejáratnál keresd!

  Ha elhagyod a billétád, kérd az üzletvezető segítségét!

 • GENERALI BRINGAPONT

  Használati díja 300 Ft és bankkártyával is lehet fizetni. A kerékpár elhelyezése előtt a személyzet 1-1 db azonos sorszámmal rendelkező karszalagot helyez fel az igénybevevő csuklójára, valamint a kerékpárra. Ezt követően az igénybevevő saját lánccal köteles rögzíteni a kerékpárt. Amennyiben igénybevevő saját lánccal nem tudja és/vagy nem akarja rögzíteni a kerékpárt, a tárolást az üzemeltető nem engedélyezi.

 • HA BAJ VAN, AKKOR SINCS BAJ

  A Parkban folyamatos egészségügyi ellátást biztosítunk arra az esetre, ha kicsit túl hardcore-ra sikeredne a buli. Ennek ellenére kérünk titeket, vigyázzatok magatokra, hogy a szezont végigunatkozzák az EÜ-s kollégák!

 • FASTFOOD

  Ha megéhezel keresd őket:

  Grilled Piggy

  Hot Dog

  KFC

  Paneer

  Kolbice

 • Mizo - pöttömkert

  Minden hónap első vasárnapján a Park átváltozik Pöttömkertté, gyerekek rohanják meg a Dombot, indul a móka, ha szülő vagy, levesszük rólad a „Mit játszunk?” gondot! Gyerekzenekarok adják az muzsikát, bohócok hozzák a kacagást, a készségfejlesztő játékok és a gyerek jóga tanítják a srácokat minden jóra. Az este álmosan értek majd haza és érzitek ez volt a hónap legjobb napja!