Backstage - A nagy Park könyv

Egyszerre csak egy könyvet tudsz a kosaradba helyezni. Ha több könyvet vásárolnál, a könyveket külön kosarazd be, és minden esetben add meg a szállítási információkat.
Backstage - A nagy Park könyv - Budapest Park
Értékesítés lezárva

Informations

A feltüntetett ár Magyarország területén történő szállítás esetén érvényes, ha külföldi címre kérnéd a szállítást, vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] email címen egyedi árajánlatért.

Rendeld meg most házhozszállítással (+1990 Ft). Koncertjegy vásárlása esetén kedvezményes áron, 7990 Ft-ért vásárolhatod meg a Backstage könyvet, illetve az áprilisi nyitástól a Park területén lévő Park Shopban is ezen az áron érhető el a könyv

 

 SAJÓ DÁVID - BACKSTAGE 

10 éves a Budapest Park - Igaz történetek a kulisszák mögül

Tíz évvel ezelőtt, a Zöld Pardon bezárása után néhány lelkes fiatal gondolt egy nagyot, és olyan rendezvényhelyszínt képzeltek el a városban, amely képes betölteni a hatalmas arénás koncertek és az alkalmi fesztiválok közötti űrt, és tavasztól őszig színpadot teremt a magyar és külföldi zenei élet szereplőinek. Az elmúlt tíz évben az elképzelés valósággá vált, s mára a Budapest Park fogalommá, illetve a zene- és szórakoztatóipar megkerülhetetlen tényezőjévé vált.

Éld át újra ezt a tíz évet a látványos felvételeket nézegetve és a kortárs könnyűzene szereplőinek személyes élményeit olvasva! Légy részese a kalandnak, merülj el a parkos életérzésben!

More information

Amennyiben a házhozszállítást választod, egyszerre csak egy könyvet tudsz a kosaradba helyezni. Ha több könyvet vásárolnál, a könyveket külön kosarazd be, és minden esetben add meg a szállítási információkat.

Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft
Oldalak száma: 223
Borító: keménytábla
Súly: 1800 g
ISBN: 9789636041007
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2022
Illusztráció: színes és fekete-fehér fotókkal

Less information