Backstage - A nagy Park könyv

Igaz történetek a kulisszák mögül - A könyvet KEDVEZMÉNYES ÁRON is megvásárolhatod, ha koncertjegyet is veszel mellé. Az adott koncertnél válaszd ki a kívánt jegytípust és add meg a mennyiséget, majd add hozzá a Backstage könyvet.
Backstage - A nagy Park könyv - Budapest Park

Let's help the civilian victims together! Donation

Informations

A könyvet KEDVEZMÉNYES ÁRON is megvásárolhatod, ha koncertjegyet is veszel mellé. Az adott koncertnél válaszd ki a kívánt jegytípust és add meg a mennyiséget, majd add hozzá a Backstage könyvet.

 

Egy hely a város közepén. Egy hely, ahol az év nagy részében fesztiválfeelinged lehet. Egy hely, ahol profi a fény- és hangtechnika, hatalmas a színpad, remek a hangulat. Egy hely, ahol a zenészek akkor is örömmel töltenek időt, ha nincs koncertjük. Egy hely, ahol a stáb családként működik.

 

De legfőképpen: egy hely, ahol a valóságot bármikor bátran a kerítésen kívül hagyhatod.

 

EZ A BUDAPEST PARK!

 

Tíz évvel ezelőtt, a Zöld Pardon bezárása után néhány lelkes fiatal gondolt egy nagyot, és olyan rendezvényhelyszínt képzeltek el a városban, amely képes betölteni a hatalmas arénás koncertek és az alkalmi fesztiválok közötti űrt, és tavasztól őszig színpadot teremt a magyar és külföldi zenei élet szereplőinek. Az elmúlt tíz évben az elképzelés valósággá vált, s mára a Budapest Park fogalommá, illetve a zene- és szórakoztatóipar megkerülhetetlen tényezőjévé vált.

 

Éld át újra ezt a tíz évet a látványos felvételeket nézegetve és a kortárs könnyűzene szereplőinek személyes élményeit olvasva! Légy részese a kalandnak, merülj el a parkos életérzésben!

More information

 

Kosarazásonként egy könyvet tudsz vásárolni, amennyiben több könyvet vásárolnál, a könyveket külön kosarazd be és add meg a szállítási információkat. Így egy tranzakcióban több könyvet is tudsz vásárolni. 

Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft
Oldalak száma: 223
Borító: keménytábla
Súly: 1800 g
ISBN: 9789636041007
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2022
Illusztráció: színes és fekete-fehér fotókkal

Less information

Products

A terméket 1 990 HUF szállítási költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.

Könyv

Eredeti ár

  • 11 990 HUF
+1 990 HUF szállítási költség