Csinibaba Táncdalfesztivál

Csinibaba Táncdalfesztivál - Budapest Park
Thursday, 23 May  2024Gate opening 18:00 Concerts Tickets

Details

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2024-ben újra Csinibaba Táncdalfesztivál! 

A korábbi résztvevők mellett, még több katonás színésszel, új énekesekkel, illetve extra dalokkal készülünk! 💃

2024. május 23-án tehát újból műsorra tűzzük a koncert és a színház fúziójából létrejött, nagysikerű műsort. 

 

A koncertműsorra kizárólag állóhelyek válthatóak. A teraszokon korlátozott számban székek találhatóak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Teraszjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

 

A jegyértékesítés november 6-án 10 órakor indul a Budapest Park felületein, azonban a Katona József Színház Pártolói körének tagjai és hírlevél feliratkozói illetve a Park releváns jegyvásárlói már november 3-án 10 órától biztosíthatják a helyüket.

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

More information

 

És hogy mit is takar pontosabban a Csinibaba Táncdalfesztivál? Az este gerincét a legendás Csinibaba című film betétdalai, illetve a 60-as évek kultikus táncdalai adják, meglepő formákban, sajátos feldolgozásokban. A zenét a Meggyes Ádám vezette, fúvósokkal, vonósokkal, vokalistákkal és ütősökkel kiegészített kísérőzenekar (Nart Orchestra) szolgáltatja, amelynek magja: Dési Tamás "Guba" - dob, Matus Péter - basszusgitár (mindketten Irie Maffia), Csókás Zsolt - gitár és Premecz Mátyás - billentyűk (mindketten Kéknyúl). Hozzájuk pedig újabb és újabb katonás színészek és parkos előadók csatlakoznak. A Vajdai Vilmos rendezésében megvalósuló, egyedülálló koncert-show egy egészen különleges időszakba és miliőbe kalauzolja a nézőket. Érkezz korabeli - 60-as, 70-es évek - stílusú ruhákban, hogy még autentikusabbá varázsoljuk a hangulatot!

Dramaturg: Bíró Bence. Koreográfus: Duda Éva. Látvány: Schnabel Zita. Stylist: Giliga Ilka. Zenei vezető: Szepesi Mátyás.

Az esemény támogatója ezúttal is a Mastercard.

Less information

Pick your concert spot!

Additional handling fee of 320 HUF will be charged. You can cancel your reservation any time.
Limited presale (4000 pcs)
  • 9 999 HUF
+320 HUF admin fee
Hoppá middle terrace STANDING
Normal price
  • 19 999 HUF
+320 HUF admin fee
Mastercard middle terrace STANDING
Normal price
  • 19 999 HUF

Important informations

Guests under the age of 16: under parental supervision or accompanied by an adult authorized by a parent. Guests between the ages of 16-18: with a parental declaration completed in advance by their parent or guardian. You can find the necessary documents here.