Дeva x Platon Karataev

support: Villő
Дeva x Platon Karataev - Budapest Park
Thursday, 16 May  2024Gate opening 18:00 Concerts Past event

Details

For online ticket sales, a handling fee is charged in addition to the basic ticket price. This is the administration fee for the online ticket purchase to the consumer. You can find out the amount of the handling fee on the ticketing interface. It is possible to purchase tickets at on-site ticket offices (opening hours) and at certain Ticketportal ticket offices, in which case this handling fee will not be charged. Click here for more information.

More information

A négytagú Platon Karataev és a szólóelőadóként ismertté vált, koncertjein azonban zenekarral kiegészülő Дeva zenéje elsőre úgy tűnhet, nem sok helyen keresztezi egymást, hiszen ha a dalok eredetére koncentrálunk, teljesen más felállással és eszközökkel készülnek. Mégis van bőven közös az alternatív/art rock csapat és a lágy, ambientes elektronikus zenei előadó művészetében: mindkettejük munkásságát gyönyörű természeti képek szövik át, és arra ösztönzik a hallgatót, hogy a világ zaját hátrahagyva, a mindennapokból kiszakadva lélekben egy ősi földre, vagy akár földöntúli helyekre vándoroljanak.

 

Ezen kívül Дeva és a Platon Karataev is népes külföldi rajongótáborral rendelkezik, és mindketten számos nemzetközi elismerést bezsebeltek már. És ha mindez nem lenne elég, 2024-re mindketten új dalokkal készülnek, amelyekből egészen biztos hallhatunk majd jó néhányat május 16-án a Budapest Park színpadán.

Less information

Important informations

Guests under the age of 16: under parental supervision or accompanied by an adult authorized by a parent. Guests between the ages of 16-18: with a parental declaration completed in advance by their parent or guardian. You can find the necessary documents here.

Listen them