Farkasházi Réka és a Tintanyúl - születésnapi koncert

vendégek: Alma együttes, Bánsági Ildikó, Beck Zoli (30Y), Bereczki Zoltán, Csemer Bogi (Boggie), Csorba Lóci (Lóci Játszik), Geszti Péter, Malek Andrea, Puskás Peti (The Biebers), Zentai Márk (Mörk)
Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Budapest Park
Sunday, 4 August  2024Gate opening 16:00 Concerts Tickets

Details

For online ticket sales, a handling fee is charged in addition to the basic ticket price. This is the administration fee for the online ticket purchase to the consumer. You can find out the amount of the handling fee on the ticketing interface. It is possible to purchase tickets at on-site ticket offices (opening hours) and at certain Ticketportal ticket offices, in which case this handling fee will not be charged. Click here for more information.

More information

Az esemény ráadásul egy jó ügyet is szolgál, ugyanis a nettó jegybevétel 10%-át az Örökbe Fogadok Egyesület számára ajánljuk fel, akik a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő intézmények támogatásán, és a társadalom témával kapcsolatos érzékenyítésén dolgoznak.

Kapunyitástól (16:00) a koncert kezdéséig (17:00) Pöttömkertes programokkal várunk Titeket:

- fesztiválcsillám készítés
- lufihajtogatás
- családi fotózás (fotófallal)
- csillámtetkó készítés
- arcfestés
- hangszerkészítés újrahasznosított anyagokból
- óriásbubizás

Találkozzunk augusztus 4-én, és ünnepeljük meg együtt ezt a különleges jubileumot egy óriási születésnapi mulatsággal! 🎉

--

💳 Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentesek lettünk! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges, kivéve néhány Pöttömkert közreműködőt, ahol készpénzes adományt elfogadnak. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz FestiPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Less information

Pick your concert spot!

The ticket is subject to a handling fee of either 4%. Detailed information is available on the ticket selection interface. You can cancel the reservation at any step.
Until July 14, 2024
  • 2 999 HUF
+120 HUF admin fee

Important informations

Family program