Farkasházi Réka és a Tintanyúl - születésnapi koncert

vendégek: Alma együttes, Bánsági Ildikó, Beck Zoli (30Y), Bereczki Zoltán, Csemer Bogi (Boggie), Csorba Lóci (Lóci Játszik), Geszti Péter, Malek Andrea, Puskás Peti (The Biebers), Zentai Márk (Mörk)
Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Budapest Park
Sunday, 4 August  2024Gate opening 16:00 Concerts Tickets

Details

Farkasházi Réka és a Tintanyúl születésnapi duett koncert a Budapest Parkban! 🐇✨🥁

A belépés 2 éves korig ingyenes!

Egy igazán különleges zenei utazásra hív minket a Pöttömkert események visszatérő zenekara, a Farkasházi Réka és a Tintanyúl!

Augusztus 4-én egy hatalmas születésnapi mulatságot tartanak a Parkban, ahol megünneplik nagykorúvá válásukat, ugyanis a zenekar 18 éve indult kalandos útjára.

Ennek örömére duett projektjük több vendégével kiegészülve egy nagyszabású koncertet adnak, ahol a megszokott Farkasházi Réka és a Tintanyúl számok mellett eléneklik majd a közös dalokat is!

 

A vendégek:

✨ Alma együttes
✨ Bánsági Ildikó
✨ Beck Zoli (30Y)
✨ Bereczki Zoltá
✨ Csemer Bogi (Boggie)
✨ Csorba Lóci (Lóci Játszik)
✨ Geszti Péter
✨ Malek Andrea
✨ Puskás Peti (The Biebers)
✨ Zentai Márk (Mörk)

More information

Az esemény ráadásul egy jó ügyet is szolgál, ugyanis a nettó jegybevétel 10%-át az Örökbe Fogadok Egyesület számára ajánljuk fel, akik a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő intézmények támogatásán, és a társadalom témával kapcsolatos érzékenyítésén dolgoznak.

Kapunyitástól (16:00) a koncert kezdéséig (17:00) Pöttömkertes programokkal várunk Titeket:

- fesztiválcsillám készítés
- lufihajtogatás
- családi fotózás (fotófallal)
- csillámtetkó készítés
- arcfestés
- hangszerkészítés újrahasznosított anyagokból
- óriásbubizás

Találkozzunk augusztus 4-én, és ünnepeljük meg együtt ezt a különleges jubileumot egy óriási születésnapi mulatsággal! 🎉

--

💳 Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy készpénzmentesek lettünk! A Budapest Park teljes területén kizárólag kártyás fizetés lehetséges, kivéve néhány Pöttömkert közreműködőt, ahol készpénzes adományt elfogadnak. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban és a jegypénztárban tudsz FestiPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park shopban tudsz visszaváltani.

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.

▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Less information

Pick your concert spot!

The ticket is subject to a handling fee of either 4%. Detailed information is available on the ticket selection interface. You can cancel the reservation at any step.
Until July 14, 2024
  • 2 999 HUF
+120 HUF admin fee

Important informations

Family program