Honeybeast

Vendég: Wolfolks
Honeybeast - Budapest Park
Friday, 11 August  2023Gate opening 18:00 Concerts Past event

Details

Az este tervezett menetrendje:

 

18:00 - Kapunyitás

 

19:10 - Wolfolks

 

20:10 - Honeybeast

 

 

 

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak. 

 

A Honeybeast különlegessége, hogy folyamatosan képes bejárni a popzene műfajának minden zugát, és kislemezről kislemezre új oldalukat mutatják meg nekünk. Ráadásul csak úgy ontják a slágereket, miközben a közreműködők széles skálájával találkozhatunk közreműködőik közt Paulinától Palya Beán át egészen a New Level Empire-ig.

More information

Augusztus 11-e tehát igazi Bódottától mámoros este lesz a Budapest Park színpadán!

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Less information

OUR FEATURED VENUES (SKYBOXES, LOUNGES)
WILL GO ON SALE TO THE PUBLIC AFTER 25 MARCH 2024


Important informations

Guests under the age of 16: under parental supervision or accompanied by an adult authorized by a parent. Guests between the ages of 16-18: with a parental declaration completed in advance by their parent or guardian. You can find the necessary documents here.

Listen them