Honeybeast

Vendég: Wolfolks
Honeybeast - Budapest Park
Friday, 11 August  2023Gate opening 18:00 Concerts Past event

Details

Az este tervezett menetrendje:

 

18:00 - Kapunyitás

 

19:10 - Wolfolks

 

20:10 - Honeybeast

 

 

 

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak. 

 

A Honeybeast különlegessége, hogy folyamatosan képes bejárni a popzene műfajának minden zugát, és kislemezről kislemezre új oldalukat mutatják meg nekünk. Ráadásul csak úgy ontják a slágereket, miközben a közreműködők széles skálájával találkozhatunk közreműködőik közt Paulinától Palya Beán át egészen a New Level Empire-ig.

More information

Augusztus 11-e tehát igazi Bódottától mámoros este lesz a Budapest Park színpadán!

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Less information

Important informations

Guests under the age of 16: under parental supervision or accompanied by an adult authorized by a parent. Guests between the ages of 16-18: with a parental declaration completed in advance by their parent or guardian. You can find the necessary documents here.

Listen them