JusTeenTime

JusTeenTime - Budapest Park
Sunday, 17 September  2023Gate opening 14:00 Concerts Past event

Details

For online ticket sales, a handling fee is charged in addition to the basic ticket price. This is the administration fee for the online ticket purchase to the consumer. You can find out the amount of the handling fee on the ticketing interface. It is possible to purchase tickets at on-site ticket offices (opening hours) and at certain Ticketportal ticket offices, in which case this handling fee will not be charged. Click here for more information.

More information


Fontos információk:
A justTEENtime elsősorban a 12-15 éves korosztály számára jött létre. A belépéshez betöltött 12 éves kor felett szülői kíséret nem kötelező, de javasoljuk. Akár össze is állhattok - egy szülő maximum 10 kiskorút is elkísérhet. Ez egy biztonságos rendezvény, de örülünk annak is, ha baráti társaságok, szülők és fiatalok együtt jöttök.

12 éves kor alatt a rendezvényre szülői kíséret kötelező.
6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

A Park teljes területén is add magad a pillanathoz:

💄 Smink és bőrápolási tanácsok, valamint rapid fesztivál hajfestés és persze henna festés.
📱Tiktok tartalomgyártó placc: csinálj egyedi kontentet a Parkban!
🎸 Elektronikus hangszerek kipróbálása - keltsd életre a benned rejlő rocksztárt! 
🥁Jobban szereted az ütőhangszert? Kapj fel egy perkát a Ritmus Labornál!
🫂 Pszicho sarok: önismereti tesztek, nyitott beszélgetések: kérdezz meg bármit, amit eddig nem mertél és kerülj közelebb önmagadhoz! (Lóki Eszter, Vecsei Mária Réka, Csaba Enikő)
⚽ Milyen formában vagy? Óriás sporteszközök és kihívások a 9. kerületi önkormányzat együttműködésében
🦸‍♀️ FUSI App - Te tudod már, mit fogsz dolgozni? Találd meg az álommelód!
🎨 Így festek ma! Alkosd meg, tedd ki vagy vidd haza. Keresd a színes zászlókat (Czékla Műhely)
🎲 Különleges társasokkal készül a Piatnik - próbáld ki a haverokkal a Stranger Things játékot is
👨‍🦽 Szórakozás akadályokkal - képes vagy rá?
🌸  COOLTAS PONT - Mályva Tinik Program
🙌 Találkozz Találkozz és fotózkodj ZsDav-val az egész Park területén a rendezvény ideje alatt! - részletek hamarosan az eventben!
🎥 Készíts 360 fokos videót a Gránit Bank sátránál!
🤝 Találkozzatok az UNICEF fiatal nagyköveteivel, hogy megvitassátok milyen lenne egy ideális világ.


Kísérőknek (is) szóló programok a Dzsungel színpadon:
14:30-15:15: Mindannyian emlékszünk milyen volt kamasznak lenni. Nem véletlenül, fontos időszak ez. Vajon a mai fiatalok hogy vannak? Mire van szükségük? És mi szülőként hogyan lehetünk jól velük? - Stáhly Kata (Hintalovon Alapítvány)
15:30-16:15: Testtudat, szexualitás a kamaszkorban - Hoppál Bori, testtudat oktató
16:30-17:15: Ne csak dupe-oljuk a védekezést a neten, hanem csináljuk is - a biztonságos kibertérről, ha van egyáltalán... - Keleti Arthur kibertitok és AI kutató, előadó, író.
17:30-18:15: A kamaszkor érzelmi hullámvasútjai - Reményiné Csekeő Bori, szakmai vezető, pszichológus (Kék Vonal telefonos lelkisegély szolgálat)

Dzsungel színpad házigazdája, moderátora: Labancz Dániel, pszichológus, tréner, a Nyugi! - Kamasztörténetek pszichológusszemmel aggódó szülők megnyugtatására c. könyv szerzője

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Küzdőtér

Less information

Important informations

This event can only be attended with a ticket.