PRESSPLAY

Afterparty is free if you have tickets for the previous concertPast event

THE VIDEODISCO

Details

DancefloorAfterparty
PUNNANY MASSIF - Budapest Park
5.May2018Saturday
Gate opening
17:00

PUNNANY MASSIF PMXV LEMEZBEMUTATÓ - 15 ÉV 15 LEGPUNNANYBB DALA

Vendégzenekar: TEJ

PRESSPLAY - Budapest Park
5.May2018Saturday 22:00

PRESSPLAY

THE VIDEODISCO

Eszter-lánc Mesezenekar - Budapest Park
6.May2018Sunday 09:30

PÖTTÖMKERT

ESZTER-LÁNC MESEZENEKAR

< Previous eventNext event >

Tickets are sold out for this concert! Don't be sad!

There will be more XY concert!

August 23. Sunday

22:00

Afterparty
Dancefloor

PressPlay

Tickets

From 1 499 HUF

Important informations

Under the age of 18 this concert is to be visited with parental control only, under the age of 10 the event is free

Come and bring your Mastercard as discounts are waiting for you right here with us!

Details

Despacito a balatoni lázban! Ha jött egy felhő én ott várok rád.
Miközben mindenki táncol, tedd fel a kezed, mert a hétvégén mi felmegyünk a hegyekbe, hogy megmutassuk mi is az az uptown funk!
A csajok rázzák a csípőjüket Iglesiasnak, míg a pasik Shakira vonalaiban vesznek el. A fiatalok Sean Paul-ra ugrálnak, miközben az idősebbek a Coco Jambo ütemeire megfiatalodnak.
Ez a PressPlay, Magyarország első videódiszkó partysorozata!

 

More information

 

Arena tickets

Terrace tickets

With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.

 

The first 500 arrival who enters Park will get a free welcome shot as well as an unforgettable night so it’s worth to arrive on time!

After 10 pm your party ticket is valid for the whole venue of Budapest Park – so you can visit 3 different dancefloor for the price of one ticket.

Ticket Sale:

https://www.budapestpark.hu/en/events/pressplay-the-videodisco-20180505

Ticket information:

  • We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)
  • Don’t publish your ticket on any online platforms!
  • If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:

After 22:00 only people above the age limit of 18 years can be present in the area.

Less information

Listen them

A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.