Rainbow Party - Budapest Pride After 2023

Rainbow Party - Budapest Pride After 2023 - Budapest Park
Saturday, 15 July  2023Gate opening 22:00 Parties Past eventAfterparty is free if you have tickets for the previous concert

Details

A 28. BUDAPEST PRIDE FELVONULÁS HIVATALOS AFTERPARTYJA

 

🧡 Az idei felvonulás sem marad többhelyszínes, felszabadító, táncbarát after nélkül: ne menj haza - legfeljebb csak felfrissülni, átöltözni a legkedvencebb szettedbe, és felmarkolni a barátaidat -, tarts sokezredmagaddal a város ezerszínű LMBTQ bulijába, a Rainbow Partyra a Budapest Parkba!

 

❤️ Ez nem csak azért fontos nekünk, mert együtt lehetünk boldogok egy biztonságos térben, hanem mert a bevételt a jövő évi felvonulásra fordítjuk, ahogy mindig.

 

💜 Ami a zenét illeti, a dallamtapadós ősslágerektől a kedvenc empowering klubtrekkjeiden át a felhevült technóig ahányan vagyunk, annyiféle stílus szól hajnali 4-ig.

 

💙 Vedd vissza a jövőd, vedd vissza a táncot! A rossz energiákra a  szeretet kollektív megnyilvánulása a legjobb adható válasz, úgyhogy mutassuk meg ezredmagunkkal a színpadok előtt, hogyan csináljuk ezt mi 🤗A PONTOS PROGRAMSORRAL HAMAROSAN ÉRKEZÜNK!

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

More information

 

Arena tickets


After 10 pm your party ticket is valid for the whole venue of Budapest Park – so you can visit 3 different dancefloor for the price of one ticket.

Ticket Sale:

https://www.budapestpark.hu/en/events/rainbow-party-20230715

Ticket information:

  • We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal)
  • Don’t publish your ticket on any online platforms!
  • If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:

Only people over 18 can attend the event

Less information

Important informations

Only people over 18 years can attend the event