Beton.Hofi

Vendég: Hundred Sins w/ Kolibri ✷ Ajsa Luna ✷ Miller Dávid ✷ Pandóra Projekt ✷ NLP ✷ Brenka x Dzsindzser
BETON.HOFI - Budapest Park
Friday, 21 July  2023Gate opening 17:00 Concerts Past event

Details

Az este tervezett menetrendje:

17:00 - Kapunyitás

19:20 - Hundred Sins

20:30 - Beton.Hofi 🐈‍⬛ 

 

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak. 


“Na, de méééé’ a helyzet hallod - nézem - nagyon durva… hát hallod a hugom mondja hallod, osztályba’ bulin - nem hiszed el - téged hallgatnak, mondom jól van hagyjátok már, nekem csak Ádi, érted te nekem nem Beton.Hofi vagy, mondom milyen betonhofibetonhofimondom ki, Ádika???? Mondom nálunk a kanapén feküdt, zokniba’, büdös is volt, meséljek, ezek meg sikítanak, hogy “szléjjjjjj”.
Jól vagy mi a kurva anyád - ahhhh halálos - hogyne lennél jól, mondjuk te már popsztár vagy. Művész Úr!!!! Egy képet lőjjünk már, csak várj, ja onnan jön a fény. Ez mekkora, nem hiszem el.
Te nekem ugyanaz az Ádi vagy, én mindig mondom,láttam mikor a Szépségpalotából elloptátok az Axe Africát. Mondom, nekem nem betonhofi. Kiscsajok?
Gádzsik? Mi??? Gondoooolooooom……. ne is válaszolj,
élvezed, élvezed mi? Folyik a nyálad gondolom rendesen,  bulik pörgés bulik, dehát ezt akartad!
De mi, mutassál már, nincsenek fotóid? Elküldik vagy mi?  Láttam az exed, jól nézett ki tesó, mondom dik nehogy megfalatozzak tudod, persze vicc tesó, ismersz.
Ezt akartad, nem? Nehéz lehet kiszűrni,  szaaaard le, rosszindulatúak. Legenda vagy öcsém.
Ezt akartad!


Thesaaaó, figyelj csak,
ki is fizetném, csak pont dzsukelo di szanta klara fokapitanysag, szóval mit is akartam
 
nem tudsz 2 jegyet a parkosra?”
More information

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Less information

Important informations

Guests under the age of 16: under parental supervision or accompanied by an adult authorized by a parent. Guests between the ages of 16-18: with a parental declaration completed in advance by their parent or guardian. You can find the necessary documents here.

Listen them