Beton.Hofi

BETON.HOFI - Budapest Park
2023.  július 21. péntekKapunyitás 17:00 Koncertek Jegyek

Koncert infó

“Na, de méééé’ a helyzet hallod - nézem - nagyon durva… hát hallod a hugom mondja hallod, osztályba’ bulin - nem hiszed el - téged hallgatnak, mondom jól van hagyjátok már, nekem csak Ádi, érted te nekem nem Beton.Hofi vagy, mondom milyen betonhofibetonhofimondom ki, Ádika???? Mondom nálunk a kanapén feküdt, zokniba’, büdös is volt, meséljek, ezek meg sikítanak, hogy “szléjjjjjj”.
Jól vagy mi a kurva anyád - ahhhh halálos - hogyne lennél jól, mondjuk te már popsztár vagy. Művész Úr!!!! Egy képet lőjjünk már, csak várj, ja onnan jön a fény. Ez mekkora, nem hiszem el.
Te nekem ugyanaz az Ádi vagy, én mindig mondom,láttam mikor a Szépségpalotából elloptátok az Axe Africát. Mondom, nekem nem betonhofi. Kiscsajok?
Gádzsik? Mi??? Gondoooolooooom……. ne is válaszolj,
élvezed, élvezed mi? Folyik a nyálad gondolom rendesen,  bulik pörgés bulik, dehát ezt akartad!
De mi, mutassál már, nincsenek fotóid? Elküldik vagy mi?  Láttam az exed, jól nézett ki tesó, mondom dik nehogy megfalatozzak tudod, persze vicc tesó, ismersz.
Ezt akartad, nem? Nehéz lehet kiszűrni,  szaaaard le, rosszindulatúak. Legenda vagy öcsém.
Ezt akartad!


Thesaaaó, figyelj csak,
ki is fizetném, csak pont dzsukelo di szanta klara fokapitanysag, szóval mit is akartam
 
nem tudsz 2 jegyet a parkosra?”

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

 • Early bird: 4 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Limitált elővét: 5 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Normál ár: 6 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jegyek

 • Mastercard bal első terasz: 9 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard bal középső terasz: 9 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Jobb középső terasz: 9 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

649 980 Ft

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

389 999 Ft - ELFOGYOTT

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

299 999 Ft - ELFOGYOTT

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/beton-hofi-20230721

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 320 Ft kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Normál ár
 • 6 999 Ft
Mastercard bal első terasz
Normál ár
 • 9 999 Ft
Mastercard bal középső terasz
Normál ár
 • 9 999 Ft
Jobb középső terasz
Normál ár
 • 9 999 Ft
Indie Lounge by Heineken - kizárólag 15 főre
Normál ár
 • 299 999 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.

Hallgasd meg őket!