Дeva + Ohnody + Flanger Kids

Дeva + Ohnody + Flanger Kids - Budapest Park
Thursday, 1 September  2022Gate opening 18:00 Concerts Past event

Details

Egy este a Parkban, ahol a gondolatokra, az érzelmekre és a melankólia szépségére koncentrálunk. Дeva, azaz Takács Dorina azon fiatal tehetségek közé tartozik, akinek különleges, gyakran már spirituálisnak mondható műsorára már első lemezének (Csillag) megjelenése előtt felkapta a fejét a közönség és a szakma is. Januárban elnyerte a Music Moves Europe díját a holland Eurosonic fesztiválon, ami azért is nagy szó, mert korábban egyetlen magyar zenekar zsebelte csak be ezt az elismerést. Nem csoda, hiszen zenéjén földöntúli tájakra kalauzol bennünket, az atmoszferikus lágy hangokat, a selymesen pulzáló basszusokat és a többszólamú mantrákat a magyar népdalok varázslatos szövegei fűszerezik.

Szeptember 1-jén ezen a különleges utazáson vele tart majd a szintén kiváló tehetségű Hegyi Dóri, azaz OHNODY, akinek minden fellépése egy egyedi és megismételhetetlen performansz, zenéjében és színpadi megjelenésében ugyanis a legkülönfélébb művészeti ágazatok találkoznak. Idén tavasszal jelent meg második, Sietünk meghalni című nagylemeze, ami bár továbbra is szívbemarkolóan őszinte, de összességében egy kiegyensúlyozottabb képet mutat az énekes-dalszerző munkásságáról.

Az estét a vokális elektronikus zenét igazán különleges, néha már-mér kaotikus módon tálaló fiatal duó, a Flanger Kids nyitja, akik a 80-as évek elektronikus szintihangzását és a lo-fi grúvokat a jazzes énekdalammokkal teszik egyedivé.

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

More information

 

Arena tickets

Terrace tickets

With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.

After the concerts there will be afterparties till dawn on several dancefloors.

Ticket Sale:

https://www.budapestpark.hu/en/events/deva-ohnody-flanger-kids-20220901

Ticket information:

  • We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal)
  • Don’t publish your ticket on any online platforms!
  • If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:

Only people over 18 years can attend the event

Less information

Important informations

Only people over 18 years can attend the event

Listen them