Дeva + Ohnody + Flanger Kids

Дeva + Ohnody + Flanger Kids - Budapest Park
2022.  szeptember 1. csütörtökKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Egy este a Parkban, ahol a gondolatokra, az érzelmekre és a melankólia szépségére koncentrálunk. Дeva, azaz Takács Dorina azon fiatal tehetségek közé tartozik, akinek különleges, gyakran már spirituálisnak mondható műsorára már első lemezének (Csillag) megjelenése előtt felkapta a fejét a közönség és a szakma is. Januárban elnyerte a Music Moves Europe díját a holland Eurosonic fesztiválon, ami azért is nagy szó, mert korábban egyetlen magyar zenekar zsebelte csak be ezt az elismerést. Nem csoda, hiszen zenéjén földöntúli tájakra kalauzol bennünket, az atmoszferikus lágy hangokat, a selymesen pulzáló basszusokat és a többszólamú mantrákat a magyar népdalok varázslatos szövegei fűszerezik.

Szeptember 1-jén ezen a különleges utazáson vele tart majd a szintén kiváló tehetségű Hegyi Dóri, azaz OHNODY, akinek minden fellépése egy egyedi és megismételhetetlen performansz, zenéjében és színpadi megjelenésében ugyanis a legkülönfélébb művészeti ágazatok találkoznak. Idén tavasszal jelent meg második, Sietünk meghalni című nagylemeze, ami bár továbbra is szívbemarkolóan őszinte, de összességében egy kiegyensúlyozottabb képet mutat az énekes-dalszerző munkásságáról.

Az estét a vokális elektronikus zenét igazán különleges, néha már-mér kaotikus módon tálaló fiatal duó, a Flanger Kids nyitja, akik a 80-as évek elektronikus szintihangzását és a lo-fi grúvokat a jazzes énekdalammokkal teszik egyedivé.

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/deva-ohnody-flanger-kids-20220901

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható

Kevesebb

Fontos információk

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható

Hallgasd meg őket!