Fradi Fieszta: Bajnokavatás, Éremátadás

FRADI - Budapest Park
Sunday, 19 May  2019Gate opening 16:00 Parties - Dancefloor Past eventAfterparty is free if you have tickets for the previous concert

Details

Május 19-én a Budapest Parkban közös meccsnézés, buli, éremátadás és Fradi fieszta!

A Fradi fieszta délután fél öttől kezdődik, a kicsiknek gyerekprogramok, a nagyoknak videók a harmadik csillaghoz vezető útról, elemzések, értékelések a jelen és a múlt Fradi sztárjaival már a Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt.
A bajnoki mérkőzés 17 órától kezdődik, a közös, nagykivetítős meccsnézést szakértői elemzéssel, valamint pódiumbeszélgetéssel vezetjük fel, illetve tesszük még élvezhetőbbé.
A találkozót követően élőben kapcsoljuk a Pancho Arénát, a pálya mellől, valamint az öltözőből is bejelentkezünk, exkluzív felvételekkel kezdjük meg közösen a csapatvárást. 


A Fradi fieszta házigazdája Kovács Kokó István lesz, míg a hangulat zenei felelőse - a bajnokok érkezéséig - Dj Dominique lesz, aki retro partyt tart 19:30-tól 20:30-ig! 


A program folytatásában a labdarúgók a Budapest Parkban vehetik át az elsőségért járó aranyérmeket és a bajnoki kupát, így együtt ünnepelhet az egész Fradi család! 

22:00-tól két sztár lemezlovas, Lotfi Begi, valamint Náksi Attila szórakoztatja a Fradi-tábort.


Nem kötelező, de érdemes előre INGYENES vouchert „vásárolni”. A voucher megváltásával biztos belépőd van az eseményre, ezért mindenképpen ajánljuk, hogy így érkezz majd a Budapest Parkba.
A voucherek majd a helyszínen válthatóak be szurkolói kártya és fényképes igazolvány felmutatása mellett egy egyedi, belépésre jogosító karszalagra, amely egyben emlékszalag is lesz a harmadik csillagot ünneplő Fradi fiesztáról.
A voucherekhez kizárólag online lehet hozzájutni. Amennyiben a voucherek nem fogytak el, aznap délutántól a helyszínen is be lehet jutni a Fradi fiesztára.

Voucher "vásárlás": https://ticket.groupamaarena.co
m


More information

 

Arena tickets

Ticket Sale:

https://www.budapestpark.hu/en/events/fradi-fieszta-20190519

Ticket information:

  • We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app)
  • Don’t publish your ticket on any online platforms!
  • There's NO "SZÉP" CARD acceptance at this event.
  • If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:

Guests under the age of 16: under parental supervision or accompanied by an adult authorized by a parent. Guests between the ages of 16-18: with a parental declaration completed in advance by their parent or guardian. You can find the necessary documents here.

Less information

Important informations

Guests under the age of 16: under parental supervision or accompanied by an adult authorized by a parent. Guests between the ages of 16-18: with a parental declaration completed in advance by their parent or guardian. You can find the necessary documents here.

There's NO "SZÉP" CARD acceptance at this event.