Fradi Fieszta: Bajnokavatás, Éremátadás

FRADI - Budapest Park
2019.  május 19. vasárnapKapunyitás 16:00 Bulik - Küzdőtér Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

Május 19-én a Budapest Parkban közös meccsnézés, buli, éremátadás és Fradi fieszta!

A Fradi fieszta délután fél öttől kezdődik, a kicsiknek gyerekprogramok, a nagyoknak videók a harmadik csillaghoz vezető útról, elemzések, értékelések a jelen és a múlt Fradi sztárjaival már a Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt.
A bajnoki mérkőzés 17 órától kezdődik, a közös, nagykivetítős meccsnézést szakértői elemzéssel, valamint pódiumbeszélgetéssel vezetjük fel, illetve tesszük még élvezhetőbbé.
A találkozót követően élőben kapcsoljuk a Pancho Arénát, a pálya mellől, valamint az öltözőből is bejelentkezünk, exkluzív felvételekkel kezdjük meg közösen a csapatvárást. 


A Fradi fieszta házigazdája Kovács Kokó István lesz, míg a hangulat zenei felelőse - a bajnokok érkezéséig - Dj Dominique lesz, aki retro partyt tart 19:30-tól 20:30-ig! 


A program folytatásában a labdarúgók a Budapest Parkban vehetik át az elsőségért járó aranyérmeket és a bajnoki kupát, így együtt ünnepelhet az egész Fradi család! 

22:00-tól két sztár lemezlovas, Lotfi Begi, valamint Náksi Attila szórakoztatja a Fradi-tábort.


Nem kötelező, de érdemes előre INGYENES vouchert „vásárolni”. A voucher megváltásával biztos belépőd van az eseményre, ezért mindenképpen ajánljuk, hogy így érkezz majd a Budapest Parkba.
A voucherek majd a helyszínen válthatóak be szurkolói kártya és fényképes igazolvány felmutatása mellett egy egyedi, belépésre jogosító karszalagra, amely egyben emlékszalag is lesz a harmadik csillagot ünneplő Fradi fiesztáról.
A voucherekhez kizárólag online lehet hozzájutni. Amennyiben a voucherek nem fogytak el, aznap délutántól a helyszínen is be lehet jutni a Fradi fiesztára.

Voucher "vásárlás": https://ticket.groupamaarena.co
m


Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/fradi-fieszta-20190519

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.