Gyuris albumbemutató x Levendula Piknik 2.0: Natty Natty

support: FIGURA ◾ GRASA ◾ SZALAI ◾ BABYBOYSA ◾ SUSA ◾ ALPRITE ◾ DJ PAMPHINO ◾ ELIEZER ◾ KOLLÁR DEA
Gyuris albumbemutató x Levendula Piknik 2.0: Natty Natty - Budapest Park
Wednesday, 5 June  2024Gate opening 19:00 Concerts Past event

Details

🪻Levendula Piknik 2.0 x Gyuris albumbemutató x Budapest Park 🔥

A tavalyi siker után új helyre, a Budapest Park egyik legkúlabban átalakított helyszínére, az Unicum Retro Kertbe költözik a Levendula Piknik összművészeti fesztivál. Megmutatják, hogy milyen az, amikor a folytatás jobb, mint az eredeti – mert emelik a tétet, kollekció és album droppal is készülnek egy napon. A koncepció marad, de az első debüt után most a 2-es szám köré épül az esemény. Második felvonás, négyzetre emelt élmény és két sejtelmes szó: Natty Natty.

Céljuk, hogy összekapcsolják a különböző művészeti ágakat, a színtér kisebb-nagyobb szereplőit. Először egy zártkörű divatbemutatón láthatjuk Stotz Natália (STOTZ) új kollekcióját, ezt követően pedig az összművészeti fesztivál nyilvános programja következik, amikor is a trap / new school pionír, gyuris mutatja be új, izgalmas produceri közreműködőkkel és élő hangszeres kísérettel rögzített ötödik szóló stúdióalbumát. Idén a Natty Natty hívószóra épül a program, ami közös gondolati szálként vezette mind a kollekciót, mind az albumot.
****
 

 

More information

19:00 - Kapunyitás
19:00 - Babyboysal
19:50 - Shybalenci
20:20 - gyuris Albumbemutató
21:50 - alprite
22:50 - DJ Pampinho
23:50 - Power Puff DJ Set
00:50 - Eliezer
 
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.
Less information

Important informations

Guests under the age of 16: under parental supervision or accompanied by an adult authorized by a parent. Guests between the ages of 16-18: with a parental declaration completed in advance by their parent or guardian. You can find the necessary documents here.