Gyuris lemezbemutató x Levendula Piknik 2.0: Natty Natty

Gyuris lemezbemutató x Levendula Piknik 2.0: Natty Natty - Budapest Park
2024.  június 5. szerdaKapunyitás 19:00 Koncertek Jegyek

Koncert infó

🪻Levendula Piknik 2.0 x Gyuris lemezbemutató x Budapest Park 🔥

A tavalyi siker után új helyre, a Budapest Park egyik legkúlabban átalakított helyszínére, az Unicum Retro Kertbe költözik a Levendula Piknik összművészeti fesztivál. Megmutatják, hogy milyen az, amikor a folytatás jobb, mint az eredeti – mert emelik a tétet, kollekció és album droppal is készülnek egy napon. A koncepció marad, de az első debüt után most a 2-es szám köré épül az esemény. Második felvonás, négyzetre emelt élmény és két sejtelmes szó: Natty Natty.

Céljuk, hogy összekapcsolják a különböző művészeti ágakat, a színtér kisebb-nagyobb szereplőit. Először egy zártkörű divatbemutatón láthatjuk Stotz Natália (STOTZ) új kollekcióját, ezt követően pedig az összművészeti fesztivál nyilvános programja következik, amikor is a trap / new school pionír, gyuris mutatja be új, izgalmas produceri közreműködőkkel és élő hangszeres kísérettel rögzített ötödik szóló stúdióalbumát. Idén a Natty Natty hívószóra épül a program, ami közös gondolati szálként vezette mind a kollekciót, mind az albumot.
****
Bővebben

 

Küzdőtér

  • Early bird (300 db): 1 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Normál ár: 2 999 Ft

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/gyuris-lemezbemutato-x-levendula-piknik-2-0-natty-natty-20240605

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

A jegyet 4% kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Normál ár

  • 2 999 Ft
+120 Ft kezelési költség

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.