HIPERKARMA

Vendég: meszka
HIPERKARMA - Budapest Park
Thursday, 1 June  2023Gate opening 18:00 Concerts Past event

Details

2003 májusában, vagyis kereken húsz éve jelent meg minden idők egyik legkülönösebb magyar rockzenei albuma, a HIPERKARMA zenekar AMONDÓ című alkotása.

Az este tervezett menetrendje:
18:00 - Kapunyitás
19:00 - Meszka
20:00 - HIPERKARMA 

Különös album különös sorssal.
 
Ahogy a gitáros-énekes-dalszerző Bérczesi Robi fejében lévő hangok egyszer megjegyezték neki:
„Nem arról van szó, Robi, hogy száz év múlva többen fogják hallgatni a hiperkarmát, mint ma, nem, erről szó sincsen sőt. Mi csak azt mondjuk neked, hogy száz év múlva ennek a kornak a zenéi közül egyedül a hiperkarmára fognak majd emlékezni.”
 
És ez a megállapítás leginkább az AMONDÓ-albumra vonatkozik.
More information

A zenekar 2023 június 1-jén a Budapest Parkban egy gigantikus szuperkoncerttel köszönti feketebárány-lemezét annak huszadik születésnapja alkalmából, és a címadó dal mellett minden klasszikus darabot eljátszik majd róla.

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Less information

Important informations

Guests under the age of 16: under parental supervision or accompanied by an adult authorized by a parent. Guests between the ages of 16-18: with a parental declaration completed in advance by their parent or guardian. You can find the necessary documents here.

Listen them