HIPERKARMA

Vendég: meszka
HIPERKARMA - Budapest Park
2023.  június 1. csütörtökKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

2003 májusában, vagyis kereken húsz éve jelent meg minden idők egyik legkülönösebb magyar rockzenei albuma, a HIPERKARMA zenekar AMONDÓ című alkotása.

Az este tervezett menetrendje:
18:00 - Kapunyitás
19:00 - Meszka
20:00 - HIPERKARMA 

Különös album különös sorssal.
 
Ahogy a gitáros-énekes-dalszerző Bérczesi Robi fejében lévő hangok egyszer megjegyezték neki:
„Nem arról van szó, Robi, hogy száz év múlva többen fogják hallgatni a hiperkarmát, mint ma, nem, erről szó sincsen sőt. Mi csak azt mondjuk neked, hogy száz év múlva ennek a kornak a zenéi közül egyedül a hiperkarmára fognak majd emlékezni.”
 
És ez a megállapítás leginkább az AMONDÓ-albumra vonatkozik.
Bővebben

A zenekar 2023 június 1-jén a Budapest Parkban egy gigantikus szuperkoncerttel köszönti feketebárány-lemezét annak huszadik születésnapja alkalmából, és a címadó dal mellett minden klasszikus darabot eljátszik majd róla.

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!