Jóga Jordán Adéllal - #ParkFlow

Jóga Jordán Adéllal - #ParkFlow - Budapest Park
Monday, 8 August  2022Gate opening 17:30 Concerts Past event

Details

Érkezz meg és lélegezz bele a pillanatba.

Gyere jógázni a Parkba Jordán Adél színésznővel, aki amellett, hogy évek óta a Park hangja, több mint 20 éve jógázik és már 6 éve tart közös órákat. Amikor Adéllal gyakorlod az ászanákat, a lelked és a tested is megkönnyebbül. Olyan érzés, mintha együtt szállnátok fel a jógaszőnyeggel, és csak másfél óra múlva tértek vissza. A valóság teljesen kint marad. Ne törődj azzal, hogy elég erős, hajlékony vagy laza vagy-e, csak engedd meg magadnak, hogy olyan legyél, amilyen éppen vagy.

Adél külön zenei válogatással készül az eseményre - chilles elektro beatek szólnak majd a dinamikus-jóga alatt.

Hozz magaddal jógaszőnyeget és oldódj fel a mozdulatokban! Nagyon sok szeretettel várunk!

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

 

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információ: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

More information

 

Arena tickets

Terrace tickets

With the terrace ticket you’re entitled to enter the venue through the VIP entrance. From the terraces you can enjoy the concerts and afterparties with an exclusive view and every sector has it’s own separate bars and restrooms. Seating is NOT guaranteed by purchasing a terrace ticket. Seats are available in a limited number, and can be taken on a first come first served basis. You have to collect your wristband with your voucher at the main ticket office to be able to enter. With the wristband you can also enter the floor standing area.

After the concerts there will be afterparties till dawn on several dancefloors.

Ticket Sale:

https://www.budapestpark.hu/en/events/joga-jordan-adellal-parkflow-20220808

Ticket information:

  • We can only take responsibility for tickets bought at Budapest Park or from our official ticketing partners (tixa.hu, Ticketportal)
  • Don’t publish your ticket on any online platforms!
  • If you buy your ticket on budapestpark.hu, you don’t have to print it out. You just have to show your ticket (QR code or bar code) on your mobile phone to enter the venue.

Age limit:

This event can only be attended with a ticket.

Less information

Important informations

This event can only be attended with a ticket.