Jóga Jordán Adéllal - #ParkFlow

Jóga Jordán Adéllal - #ParkFlow - Budapest Park
2022.  augusztus 8. hétfőKapunyitás 17:30 Koncert Elmúlt esemény

Segítsük együtt a háború civil károsultjait! Adományozás

Koncert infó

Érkezz meg és lélegezz bele a pillanatba.

Gyere jógázni a Parkba Jordán Adél színésznővel, aki amellett, hogy évek óta a Park hangja, több mint 20 éve jógázik és már 6 éve tart közös órákat. Amikor Adéllal gyakorlod az ászanákat, a lelked és a tested is megkönnyebbül. Olyan érzés, mintha együtt szállnátok fel a jógaszőnyeggel, és csak másfél óra múlva tértek vissza. A valóság teljesen kint marad. Ne törődj azzal, hogy elég erős, hajlékony vagy laza vagy-e, csak engedd meg magadnak, hogy olyan legyél, amilyen éppen vagy.

Adél külön zenei válogatással készül az eseményre - chilles elektro beatek szólnak majd a dinamikus-jóga alatt.

Hozz magaddal jógaszőnyeget és oldódj fel a mozdulatokban! Nagyon sok szeretettel várunk!

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

 

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információ: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

The King Skybox by Polar Klíma

A „The King Skybox ” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 30 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Blues Skybox by Gloster

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Budapest Airport Party Terminal 

A „Budapest Airport Party Terminal ” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali Mastercard terasz elején található panorámás, 20 főre tervezett exkluzív helyszín, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Evergreen Skybox by Unicum

Az „Evergreen Skybox by Unicum” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 fő befogadására alkalmas exkluzív helyszín.

Single Skybox by Samsung

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/joga-jordan-adellal-parkflow-20220808

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Ticketswap) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

Az esemény csak belépő megváltásával látogatható.

Kevesebb

Az új dátum bejelentéséig a jegyértékesítés szünetel. A megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra, és az új időpont bejelentésétől nyílik meg a lehetőség a jegyekkel kapcsolatos ügyintézésre. Kérdés esetén kérjük, írjon a park@budapestpark.hu címre!

Lesz még XY koncert!

Fontos információk

Az esemény csak belépő megváltásával látogatható.