80's Disco: Alphaville, Boney M, Samantha Fox, Bad Boys Blue

És még sokan mások...!
alphaville - Budapest Park
2019.  szeptember 7. szombatKapunyitás 17:00 Koncertek - Nagyszínpad Elmúlt esemény

Koncert infó

Itt van végre, elérkezett az idő és megérkeznek a 80-as évek legnépszerűbb diszkó ikonjai együtt, csak ezen az estén Budapestre, a Budapest Park színpadára!
A korszak legnagyobb külföldi világsztárjai és a legnevesebb hazai előadók egy különleges és egyedülálló koncertshow-val kápráztatnak el mindenkit 2019. szeptember 07-én!
Ez az estéd más lesz, mint a többi, ha velünk tartasz ezen a fantasztikus időutazáson! Útitársaink a diszkógömbök, színes fények és a legnagyobb slágerek!
Éld át velünk Te is a 80-as évek legmeghatározóbb bulijának, a Csillagfény disco hangulatát szeptember 7-én a Budapest Parkban.
MENETREND:
17:00 KAPUNYITÁS
18:00 Alphaville
19:00 Ádám és Éva a Neoton Familia
19:50 Samatha Fox
20:25 Bad Boys Blue
21:15 Liz Mitchell ft Boney M
 
 
Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/80-s-disco-alphaville-boney-m-samantha-fox-and-more-20190907

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.