Helyszínek

Nagyszínpad

A Budapest Park életében központi szerepet tölt be a Nagyszínpad. Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelye profi hang- és fénytechnikával, valamint óriási LED kivetítőkkel várja a látogatókat. A 10 000 fő befogadására képes nézőtér a koncertek után tánctérré változik, ahol az este hangulatához simuló szettekkel szórakoztatnak a legmenőbb DJ-k, egészen pirkadatig!

BővebbenKevesebb

The King Skybox

A „The King Skybox” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 30 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra. Mindehhez külön mosdó és saját, privát terasz társul, és ha ez nem lenne elég, kényelmes kanapék, szénsavas üdítő, ásványvíz, egy hordó (kb. 40 korsó) Heineken és némi snack (pogácsa, szendvics, gyümölcs) garantálja a felhőtlen szórakozásod. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalagokkal a Mastercard terasz középső szektora, és a küzdőtér is látogatható. A maximális kényelem érdekében külön étel- és italcsomagok is rendelhetőek előre, hogy a saját ízlésednek megfelelően, a lehető legexkluzívabb környezetben bulizhass. A „The King Skybox” a főbejáraton, illetve azzal szemben állva a Park bal oldaláról kerülve a VIP bejáraton keresztül közelíthető meg.

BővebbenKevesebb

Indie Lounge by Heineken

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod. Az exkluzív környezeten – na és persze a legjobb barátaid társaságán – túl egy hordó (kb. 40 korsó) Heineken biztosítja, hogy a koncertélmény teljesen új fogalommá váljon. Megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. Az „Indie Lounge by Heineken” a főbejáraton, illetve azzal szemben állva a Park bal oldaláról kerülve a VIP bejáraton keresztül közelíthető meg.

BővebbenKevesebb

MasterCard Terasz

A Budapest Park felett elhelyezkedő VIP páholyból különleges körülmények közt élvezheted a koncerteket. Nem elég, hogy kiváló kilátás nyílik a Nagyszínpadra, de külön mosdó és készpénzmentes pult biztosítja a felhőtlen szórakozást. A Teraszon korlátozott számban ülőhely is igénybe vehető. Megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. Gyere be a hátsó ajtón, és tapasztald meg, milyen exkluzív környezetben szórakozni!

BővebbenKevesebb

Blues Skybox by Takarékbank

A „Blues Skybox by Takarékbank” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra. Mindehhez külön mosdó és saját, privát terasz társul, és ha ez nem lenne elég, kényelmes kanapék, szénsavas üdítő, ásványvíz, egy hordó (kb. 40 korsó) Heineken és némi snack (pogácsa, szendvics, gyümölcs) garantálja a felhőtlen szórakozásod. A megváltott terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalagokkal a Hoppá! terasz első szektora, és a küzdőtér is látogatható. A maximális kényelem érdekében külön étel- és italcsomagok is rendelhetőek előre, hogy a saját ízlésednek megfelelően, a lehető legexkluzívabb környezetben bulizhass. A „Blues Skybox by Takarékbank” helyszín a főbejáraton, illetve azzal szemben állva a Park jobb oldaláról kerülve a VIP bejáraton keresztül közelíthető meg.

BővebbenKevesebb

Display Lounge

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén. Exkluzív környezetben láthatod kedvenceidet pár méterről, a legjobb barátaid és közel 40 korsó saját csapolású Heineken sör társaságában. Megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. A „Display Lounge” a főbejáraton, illetve azzal szemben állva a Park jobb oldaláról kerülve a VIP bejáraton keresztül közelíthető meg.

BővebbenKevesebb

Stage Skybox

A „Stage Skybox” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali Mastercard terasz elején található panorámás, 20 főre tervezett exkluzív helyszín, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra. Mindehhez külön mosdó és saját, privát terasz társul, és ha ez nem lenne elég, kényelmes kanapék, szénsavas üdítő, ásványvíz, egy hordó (kb. 40 korsó) Heineken és némi snack (pogácsa, szendvics, gyümölcs) garantálja a felhőtlen szórakozásod. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalagokkal a Mastercard terasz első szektora, és a küzdőtér is látogatható. A maximális kényelem érdekében külön étel- és italcsomagok is rendelhetőek előre, hogy a saját ízlésednek megfelelően, a lehető legexkluzívabb környezetben bulizhass. A „Stage Skybox” a főbejáraton, illetve azzal szemben állva a Park bal oldaláról kerülve a VIP bejáraton keresztül közelíthető meg.

BővebbenKevesebb

Evergreen Skybox

Az „Evergreen Skybox” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 fő befogadására alkalmas exkluzív helyszín. Mindehhez külön mosdó és saját, privát terasz társul, és ha ez nem lenne elég, kényelmes kanapék, szénsavas üdítő, ásványvíz, egy hordó (kb. 40 korsó) Heineken és némi snack (pogácsa, szendvics, gyümölcs) garantálja a felhőtlen szórakozásod. A megváltott teraszjegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalagokkal a Hoppá! terasz hátsó szektora, és a küzdőtér is látogatható. A maximális kényelem érdekében külön étel- és italcsomagok is rendelhetőek előre, hogy a saját ízlésednek megfelelően, a lehető legexkluzívabb környezetben bulizhass. Az „Evergreen Skybox” a főbejáraton, illetve ha a főbejárattal szemben állsz, a Parkot jobbról megkerülve, a Kvassay Jenő út felőli oldalsó Hoppá bejáraton keresztül közelítheted meg.

BővebbenKevesebb

Hoppá terasz

A Budapest Park felett elhelyezkedő, HOPPÁ-tagok számára fenntartott VIP páholyból különleges körülmények közt élvezheted a koncerteket. Kiváló kilátás nyílik a Nagyszínpadra, a Mastercard Teraszhoz hasonlóan külön mosdó és készpénzmentes pult áll rendelkezésre, mindemellett egyfajta művészklubként gyűjti össze a kreatív embereket – már ha rendelkeznek HOPPÁ-tagsággal!

BővebbenKevesebb

Single Skylounge

Helyszín: Single Skylounge

A Park legújabb kiemelt helyszíne a skybox és a lounge házasságából született skylounge helyszínünk. Egy 15m2-es klimatizált üveges box és egy terasz vár Benneteket, hogy a kedvenc előadótoktól igazán csak egy karnyújtásnyira élvezhessétek az estét. A jegy ára tartalmazza a belépőjegyet 15 fő részére, welcome drinket (üdítő, víz) és egy hordó (kb. 40 korsó) Heineken sört, sőt ezen felül pedig egy kis rágcsálnivalóval (pogácsa, szendvics, gyümölcs) is kedveskedünk Nektek.

BővebbenKevesebb

Dzsungel

Helyszín: Dzsungel

A Budapest Park legújabb partyhelyszínén olyan fülledt a hangulat, mint egy trópusi esőerdőben, és annyi üvöltést elbír, ami egy tigris falkával is felvenné a versenyt; gyere a Dzsungelbe, és szabadítsd fel a benned rejlő vadat, és élvezd az underground bulik lüktető erejét a szabad ég alatt.

BővebbenKevesebb

Nagytánctér

A Budapest Park életében központi szerepet tölt be a Nagyszínpad. Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelye profi hang- és fénytechnikával, valamint óriási LED kivetítőkkel várja a látogatókat. A 10 000 fő befogadására képes nézőtér a koncertek után tánctérré változik, ahol az este hangulatához simuló szettekkel szórakoztatnak a legmenőbb DJ-k, egészen pirkadatig!

BővebbenKevesebb

Retro Kert

Egy igazi, hamisítatlan táncdalfesztivál kel életre a Retro-kertben, ahol a ’80-as és ’90-es évek nagyágyúi szórakoztatnak lemezről. A helyszín egy igazi időutazásra invitál, és visszarepít a múltba, hogy az éj leple alatt teli torokból üvölthesd a mindenki által jól ismert és szeretett legnagyobb slágereket, akár egészen hajnalig.

BővebbenKevesebb

Domb

A Domb egy bárki által megközelíthető helyszín a Budapest Park területén. Küzdőteres jeggyel vehető igénybe, ha egy kis nyugalomra, egy pillanatnyi szusszanásra vagy jobb rálátásra vágysz – illetve itt békében elfogyaszthatod a Domb körül elhelyezkedő foodtruckokból vásárolt fogásokat is, két falat közt pedig végig a színpadot sasolhatod, hogy egy pillanatot se veszíts el a koncertélményből. A Domb nem mellesleg akadálymentesített kilátóként is funkcionál a mozgáskorlátozottak számára.

BővebbenKevesebb

Hoppá

Helyszín: Hoppá

A HOPPÁ a Park régi-új bulihelyszíne! A Kvassay Jenő út felőli bejáraton (ha a főbejárattal szemben állsz, a Parkot jobbról megkerülve találod) megközelíthető elszeparált táncteret hétről hétre esténként a legkülönfélébb stílusú bulikkal töltjük meg! A Hoppá helyszínen külön mosdókkal, pulttal, jó zenékkel és féktelen tánccal várunk Bennetek!

BővebbenKevesebb

Térkép

Használd a csúszkákat, hogy átnézd mit merre találsz nálunk,
aztán pedig gyere, mi itt várunk!

Bejáratok
Kijáratok
Mosdók
Streetfood
Italpult
Helyszinek

Szolgáltatások

Generali bringapontInfo

Használati díja 300 Ft és bankkártyával is lehet fizetni. Hozd magaddal saját láncodat, kösd ki a bringád, mi pedig egy sorszámos karszalaggal biztosítjuk, hogy a buli után is megtaláld!

ElsősegélyInfo

A Parkban folyamatos egészségügyi ellátást biztosítunk arra az esetre, ha kicsit túl hardcore-ra sikeredne a buli. Ennek ellenére kérünk titeket, vigyázzatok magatokra, hogy a szezont végigunatkozzák az EÜ-s kollégák!

Park shopInfo

Öltözz Parkba! A Budapest Park legújabb kollekcióját a GreatMinds csapatával közösen álmodtuk meg, így kúlabbnál kúlabb pólókban, pulcsikban és kiegészítőkben tombolhatod végig az év legklasszabb öt hónapját! A cuccokat keresd koncertnapokon a főbejárat bal oldalán lévő Park Shop-ban! #királyság #szeretem


Nincs akadályInfo

Nálunk semmi nem szabhat gátat annak, hogy kivétel nélkül mindenki szabadságra küldhesse a valóságot. Kerekesszékes vendégeink számára idén is akadálymentesítettük a Parkot, így könnyedén tudsz közlekedni a színpadok és a pultok között.

ÉrtékmegörzőInfo

Használati díja: 300 Ft.

A főbejáratnál keresd!

Ha elhagyod a billétád, kérd az üzletvezető segítségét!

FastfoodInfo

Ha megéhezel, a Dombon bármikor megtömheted a korgó hasad, hogy aztán tényleg csak a bulizásra koncentrálhass! A legkülönfélébb ételek közül választhatsz, amerikai és görög konyha is rendelkezésre áll. Éttermeink:

  • New York Hot Dog
  • KFC
  • Burger Market
  • PizzaMe
  • FoodBox
  • Grilled Piggy