Helyszínek

Nagyszínpad

Helyszín: Nagyszínpad

A Budapest Park életében központi szerepet tölt be a Nagyszínpad. Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelye profi hang- és fénytechnikával, valamint óriási LED kivetítőkkel várja a látogatókat. A 10 000 fő befogadására képes nézőtér a koncertek után tánctérré változik, ahol az este hangulatához simuló szettekkel szórakoztatnak a legmenőbb DJ-k, egészen pirkadatig!

BővebbenKevesebb

Mastercard Skybox

Helyszín: Mastercard Skybox

A Mastercard Skybox a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 30 főre tervezett lounge, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra. Mindehhez külön mosdó és saját, privát terasz társul, és ha ez nem lenne elég, kényelmes kanapék, üdvözlő italok és egy hordó (40 korsó) Heineken garantálja a felhőtlen szórakozásod. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalagokkal a Mastercard terasz középső szektora, és a küzdőtér is látogatható. A maximális kényelem érdekében külön étel- és italcsomagok is rendelhetőek előre, hogy a saját ízlésednek megfelelően, a lehető legexkluzívabb környezetben bulizhass. A Mastercard Skybox a főbejáraton, illetve azzal szemben állva a Park bal oldaláról kerülve VIP bejáraton keresztül közelíthető meg.

BővebbenKevesebb

Heineken lounge

Helyszín: Heineken lounge

A Heineken Lounge 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod. Az exkluzív környezeten – na és persze a legjobb barátaid társaságán – túl egy hordó (40 korsó) Heineken biztosítja, hogy a koncertélmény teljesen új fogalommá váljon. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. A Heineken Lounge a főbejáraton, illetve azzal szemben állva a Park bal oldaláról kerülve VIP bejáraton keresztül közelíthető meg.

BővebbenKevesebb

MasterCard Terasz

Helyszín: MasterCard Terasz

A Budapest Park felett elhelyezkedő VIP páholyból különleges körülmények közt élvezheted a koncerteket. Nem elég, hogy kiváló kilátás nyílik a Nagyszínpadra, de külön mosdó és készpénzmentes pult biztosítja a felhőtlen szórakozást. A Teraszon korlátozott számban ülőhely is igénybe vehető. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. Gyere be a hátsó ajtón, és tapasztald meg, milyen exkluzív környezetben szórakozni!

BővebbenKevesebb

Takarék Skybox

Helyszín: Takarék Skybox

A Takarék Skybox a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett lounge, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra. Mindehhez külön mosdó és saját, privát terasz társul, és ha ez nem lenne elég, kényelmes kanapék, üdvözlő italok és egy hordó (40 korsó) Heineken garantálja a felhőtlen szórakozásod. A megváltott terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalagokkal a Hoppá! terasz első szektora, és a küzdőtér is látogatható. A maximális kényelem érdekében külön étel- és italcsomagok is rendelhetőek előre, hogy a saját ízlésednek megfelelően, a lehető legexkluzívabb környezetben bulizhass. A Hoppá Skybox a főbejáraton, illetve azzal szemben állva a Park jobb oldaláról kerülve a VIP bejáraton keresztül közelíthető meg.

BővebbenKevesebb

Szentkirályi Party Páholy

Helyszín: Szentkirályi Party Páholy

A Szentkirályi Party Páholy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod. Az exkluzív környezeten – na és persze a legjobb barátaid társaságán – túl 6 liter bor és 36 palack ásványvíz (mentes és savas vegyesen) biztosítja, hogy a koncertélmény teljesen új fogalommá váljon. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. A Szentkirályi Party Páholy a főbejáraton, illetve azzal szemben állva a Park jobb oldaláról kerülve a VIP bejáraton keresztül közelíthető meg.

BővebbenKevesebb

Hoppá terasz

Helyszín: Hoppá terasz

A Budapest Park felett elhelyezkedő, HOPPÁ-tagok számára fenntartott VIP páholyból különleges körülmények közt élvezheted a koncerteket. Kiváló kilátás nyílik a Nagyszínpadra, a Mastercard Teraszhoz hasonlóan külön mosdó és készpénzmentes pult áll rendelkezésre, mindemellett egyfajta művészklubként gyűjti össze a kreatív embereket – már ha rendelkeznek HOPPÁ-tagsággal!

BővebbenKevesebb

Nagyszünet

Helyszín: Nagyszünet

Van egy hely a Budapest Park zsibajos forgatagában – a béke és a nyugalom kis szigete, amit úgy hívnak, hogy Nagyszünet. A Park bal oldalán található elszeparált zöld területet nagyon könnyű felismerni a csíkos napágyakról. Ez ad helyszínt különböző különleges programoknak - akusztikus koncertek, kertmozi, színház, utcaszínház, újcirkusz produkciók -, miközben limonádéval, kávéval, sörrel vagy hűsítőkkel vár titeket. Az ingyenes wifi és a konnektorok pedig arról biztosítanak, hogy a napfényes ég alatt rendezheted be saját kis kutyabarát irodád.

BővebbenKevesebb

Nagytánctér

Helyszín: Nagytánctér

A Budapest Park életében központi szerepet tölt be a Nagyszínpad. Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelye profi hang- és fénytechnikával, valamint óriási LED kivetítőkkel várja a látogatókat. A 10 000 fő befogadására képes nézőtér a koncertek után tánctérré változik, ahol az este hangulatához simuló szettekkel szórakoztatnak a legmenőbb DJ-k, egészen pirkadatig!

BővebbenKevesebb

Retro Kert

Helyszín: Retro Kert

Egy igazi, hamisítatlan táncdalfesztivál kel életre a Retro-kertben, ahol a ’80-as és ’90-es évek nagyágyúi szórakoztatnak lemezről. A helyszín egy igazi időutazásra invitál, és visszarepít a múltba, hogy az éj leple alatt teli torokból üvölthesd a mindenki által jól ismert és szeretett legnagyobb slágereket, akár egészen hajnalig.

BővebbenKevesebb

Domb

Helyszín: Domb

A Domb egy bárki által megközelíthető helyszín a Budapest Park területén. Küzdőteres jeggyel vehető igénybe, ha egy kis nyugalomra, egy pillanatnyi szusszanásra vagy jobb rálátásra vágysz – illetve itt békében elfogyaszthatod a Domb körül elhelyezkedő foodtruckokból vásárolt fogásokat is, két falat közt pedig végig a színpadot sasolhatod, hogy egy pillanatot se veszíts el a koncertélményből. A Domb nem mellesleg akadálymentesített kilátóként is funkcionál a mozgáskorlátozottak számára.

BővebbenKevesebb

Térkép

Használd a csúszkákat, hogy átnézd mit merre találsz nálunk,
aztán pedig gyere, mi itt várunk!

Bejáratok
Kijáratok
Mosdók
Streetfood
Italpult
Helyszinek

Szolgáltatások

Generali bringapontInfo

Használati díja 300 Ft és bankkártyával is lehet fizetni. Hozd magaddal saját láncodat, kösd ki a bringád, mi pedig egy sorszámos karszalaggal biztosítjuk, hogy a buli után is megtaláld!

ElsősegélyInfo

A Parkban folyamatos egészségügyi ellátást biztosítunk arra az esetre, ha kicsit túl hardcore-ra sikeredne a buli. Ennek ellenére kérünk titeket, vigyázzatok magatokra, hogy a szezont végigunatkozzák az EÜ-s kollégák!

Park shopInfo

Szerezd be a hetedik évad legmenőbb ruháit: a Budapest Park és a BP Shop közösen tervezte meg neked a nyár legmenőbb darabjait – öltözz tetőtől talpig Park merch-be! Shopunkat a főbejáratnál rögtön megtalálod.


Nincs akadályInfo

Nálunk semmi nem szabhat gátat annak, hogy kivétel nélkül mindenki szabadságra küldhesse a valóságot. Kerekesszékes vendégeink számára idén is akadálymentesítettük a Parkot, így könnyedén tudsz közlekedni a színpadok és a pultok között.

ÉrtékmegörzőInfo

Használati díja: 300 Ft.

A főbejáratnál keresd!

Ha elhagyod a billétád, kérd az üzletvezető segítségét!

FastfoodInfo

Ha megéhezel, a Dombon bármikor megtömheted a korgó hasad, hogy aztán tényleg csak a bulizásra koncentrálhass! A legkülönfélébb ételek közül választhatsz, amerikai, mexikói és görög konyha is rendelkezésre áll. Éttermeink:

  • Grilled Piggy
  • Hot Dog
  • KFC Paneer
  • Food Box/Kolbice
  • The Street Buffet