Utalvány


‼️ FIGYELEM ‼️ Az összes Black Parkday keretén belül elérhető kedvezményes utalvány ELFOGYOTT, így már csak normál áron tudjátok beszerezni az utalványainkat! Köszönjük, hogy ilyen sokan vásároltatok Parkos élményeket! 

Lepd meg szeretteidet vagy akár saját magad Parkos élménnyel!

Úgy gondolod, a baráti körödből vagy a családból valaki szívesen tombolna élőzenére Európa egyik legnagyobb, egész nyáron át nyitvatartó szabadtéri szórakozóhelyén, de nem vagy benne biztos, melyik a kedvenc zenekara? Ajándékozz utalványt, ami bármelyik Budapest Parkos koncertjegy vásárlásánál beváltható, a rajta feltüntetett összeg és a készlet erejéig!

Az utalványok a Pentatonix Budapest Sportarénába átkerült koncertjére való jegyvásárlásra nem használhatóak fel!

FONTOS! Az utalvány csak egy tranzakció során használható fel, de ezen belül több jegyet is tudsz vásárolni vele. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha egy vásárlás során nem használod fel a teljes utalványt, a fennmaradó összeg sajnos elveszik. Így javasoljuk, mindenképp legalább az utalvány értékéig válogasd össze a koncertjegyeket! Az utalvány 2022 év végéig használható fel. Az utalvány beváltásának menetéről itt olvashatsz bővebben:

Az utalványok beváltásának menetét olvasd el a GYIK-ben!

A vouchert 365 Ft kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.

Utalvány
Beváltási érték 2 500 Ft
2 500 Ft
Utalvány
Beváltási érték 5 000 Ft
5 000 Ft
Utalvány
Beváltási érték 10 000 Ft
10 000 Ft
Utalvány
Beváltási érték 20 000 Ft
20 000 Ft