TÉRKÉP
JELMAGYARÁZAT
 • VÉSZKIJÁRAT
 • MOZGÁSSÉRÜLT BEJÁRAT
 • WC
 • MOZGÁSKORLÁTOZOTT WC
 • PARK SZABADULÓ SZOBÁK
 • ELSŐSEGÉLY
 • CSOCSÓ
 • KERÉKPÁR ÚT
 • KERÉKPÁR TÁROLÓ
 • ÉRTÉKMEGÖRZŐ
 • PARK SHOP
 • FASTFOOD
 • ITALPULTOK
 • HEINEKEN LOUNGE
 • FOTÓAUTOMATA
 • VILLAMOSMEGÁLLÓ2, 24
 • BUSZMEGÁLLÓ23, 23E, 54, 55, 179, 918, 923, 979, 979A
 • Nagyszínpad


  A Budapest Park dübörgő szíve, amit Magyarország és a világ legizgalmasabb zenészei tesznek halhatatlanná. A legjobb hang és fénytechnikával, valamint az óriási LED kivetítővel felszerelt szentély alatt az emberek tomboló árrá változnak, hogy te meglovagolhasd tajtékjukat.

 • Mastercard Skybox

  A Mastercard Skybox a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 30 fő befogadására alkalmas exkluzív helyszín, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra. Mindehhez külön mosdó és saját, privát terasz társul, és ha ez nem lenne elég, kényelmes kanapék, üdvözlő italok és egy hordó (40 korsó) Heineken garantálja a felhőtlen szórakozásod. A megváltott terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalagokkal a Mastercard terasz középső szektora, és a küzdőtér is látogatható. A maximális kényelem érdekében külön étel- és italcsomagok is rendelhetőek előre, hogy a saját ízlésednek megfelelően, a lehető legexkluzívabb környezetben bulizhass. A Mastercard Skybox a főbejáraton, illetve ha a főbejárattal szemben állsz, a Parkot balról megkerülve, a szervizút felőli oldalsó Mastercard terasz bejáraton keresztül közelítheted meg.

 • Heineken lounge

  A Heineken Lounge 15 fő befogadására alkalmas terasz, ahonnan a kedvenceidet pár méterről láthatod. Az exkluzív környezeten - és persze a legjobb barátaid társaságán – túl egy hordó (40 korsó) Heineken biztosítja, hogy a koncertélmény teljesen új fogalommá váljon. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. A Heineken Lounge-t a főbejáraton, illetve ha a főbejárattal szemben állsz, a Parkot balról megkerülve, a szervizút felőli oldalsó Mastercard terasz bejáraton keresztül közelítheted meg.

 • MasterCard Terasz  Foglalj helyet a mesterek között, a KP-mentes páholyban, a Teraszon a Park fölött! Elég, ha a kártyád veled van, a VIP pultnál kapod az italod, dobd le magad egy asztalhoz és tedd fel a lábad, itt ülve is megihatod. A kilátás állat - Nagyszínpad, tömeg és villódzó fények, külön mosdó is van, sor nincs, de nem is ez a lényeg: a Park egy teljesen új arcát mutatja itt neked, gyere be a hátsó ajtón és veszítsd el végre a fejed!

 • Hoppá Skybox

  A Hoppá Skybox a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 fő befogadására alkalmas exkluzív helyszín, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra. Mindehhez külön mosdó és saját, privát terasz társul, és ha ez nem lenne elég, kényelmes kanapék, üdvözlő italok és egy hordó (40 korsó) Heineken garantálja a felhőtlen szórakozásod. A megváltott teraszjegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalagokkal a Hoppá! terasz első szektora, és a küzdőtér is látogatható. A maximális kényelem érdekében külön étel- és italcsomagok is rendelhetőek előre, hogy a saját ízlésednek megfelelően, a lehető legexkluzívabb környezetben bulizhass. A Hoppá Skyboxot a főbejáraton, illetve ha a főbejárattal szemben állsz, a Parkot jobbról megkerülve, a Kvassay Jenő út felőli oldalsó Hoppá bejáraton keresztül közelítheted meg.

 • Szentkirályi Party Páholy

  A Szentkirályi Party Páholy 15 fő befogadására alkalmas terasz, ahonnan a kedvenceidet pár méterről láthatod. Az exkluzív környezeten – és persze a legjobb barátaid társaságán – túl 6 liter bor és 36 palack ásványvíz (mentes és savas vegyesen) biztosítja, hogy a koncertélmény teljesen új fogalommá váljon. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. A Szentkirályi Party Páholyt a főbejáraton, illetve ha a főbejárattal szemben állsz, a Parkot jobbról megkerülve, a Kvassay Jenő út felőli oldalsó Hoppá bejáraton keresztül közelítheted meg.

 • Hoppá


  Hoppá, VIP lettél: páholyból nézed a Nagyszínpadot, használhatod a hátsó bejáratot, két bárpult és finom ételek, pihenő székek és egy művész klub teszik jobbá az életet. Csak HOPPÁ tagok részére.

 • Nagyszünet

  Ha unod az irodát vagy már nagyon fárasztó a könyvtárban tanulni, tedd át a székhelyed a Parkba! A Nagyszünetben jobban jönnek az ötletek, könnyebben ragad a tananyag és a megbeszéléseket is sokkal jobb a szikrázó napsütésben megtartani. Van konnektor és wifi a gépednek, finom hűsítők és streetfood neked és kertmozi, hogy ne csak a meló legyen. Mert nem az számít, mit csinálsz, hanem az, hogy hogyan.

 • Csücsök

  Ha a munkának vége és kijössz a gyárból – egy fröccsre dőlj hátra a Csücsökben, mert ez a hely minden nap kinyit magától. Ha a Park zárva, itt nyitva a bár, a koncert napokon pedig mire ide érsz, az alapozáshoz már töltve vár az első pohár. A Soroksárin a Park sarkában kényelmes székek, telei asztalok, és tündérek társaságában zárhatod napot, vagy indíthatod az éjszakát.

 • Nagytánctér

  Amikor a zenészek lemennek a Nagyszínpadról hogy koccintsanak veletek, a nézőtér tánctérré változik, hormonok robbannak, és íródnak életedben a legvadabb fejezetek. Mert a Parkban – és ezt vésd jól az eszedbe – az este vége hajnalban van!

 • Retro Kert

  A so-called Szokol, a bakelit, a Táncdalfesztivál és az igényekre vak elit, ami ellen lázadt minden egyes sláger – ezek kelnek itt életre, ha elég volt a mából, beülsz az időgépedbe és repülsz a mosttól nagyon távol. 80’ és 90’ házibulival indul a banzáj, a koktél jéghideg, a szőnyeg felcsavarva és 220 felett már észre is veszed, hogy Trabantba szállni tényleg élvezet!

 • Diszkó-ól

  Te nőttél meg hirtelen, vagy a tánctér lett apró? Simulj a másikhoz szorosan, mert ez a legkisebb diszkó! Hatalmas zenék és óriási a hangulat, de eléred mindkét végét, ha kinyújtod karodat. Mielőtt táncba szállsz, jól válaszd meg a partnered, mert biztos, hogy itt szorosra fűzi a kapcsolatát veled.

 • Domb


  Ahova lecsücsülsz, ahova kifekszel, ahol végre elmondod és még ezerszer. Ahol meggyújtod, ahol felizzik, ahol te nem, de mindenki lelkizik. Ahol megtudod, kivel akarsz lenni, ahova nem mersz soha odamenni, ahol csak beszélsz, ahol csak hallgatsz, ahol, ha kell, még el is alhatsz.

 • Trap factory

  Szabaduló szobák a Parkban! Ha szabadulnál a szabadba, ha szorít már a szűk szoba, amit rád adott a hétfő és van veled még két fő, vagy három kivel megpróbáljátok, hogy zakatol a logikátok, loggoljatok ki és irány a Park 6 szabaduló szobája, hol 15 percetek van, hogy ráleljetek a titkok nyitjára, és kinyíljon az ajtó, hogy érezzétek, miért jó, hogy végre olyanon kell törni a fejetek, amitől amúgy nem változik meg az életetek.

  6 szoba


  15 perc játékidő/szoba


  max. 4 játékos


  2 fő – 1500 FT3 fő – 2000 FT4 fő – 2500 FT

  És a szabadulásra szerkesztett szobák:


  Verd csapra

  Hogy kijuss a szobából, csapra kell verned egy söröshordót. Azt hiszed, ez olyan könnyű?

  Isten hozott a detoxikálóban

  A detoxba nagyon könnyű bejutni, de ha kijutsz, megihatsz még pár sört a Parkban. (És kezdheted elölről…)

  Drága lesz a buli

  Találd meg és idd meg a Park legdrágább borát, hogy kijuss a szobából, Drágaszág…

  Szerezd meg az autogramot

  Lógj be a Park backstage-ébe, és szerezd meg egy sztár autogramját!

  Másnap

  Mentél már spiccesen dolgozni? Ha igen, ez a szoba a te birodalmad! Józanodj ki 15 perc alatt, hogy be tudj csatlakozni a konferenciabeszélgetésbe. Ha még nem voltál pityókásan a munkahelyeden, itt most kipróbálhatod.

  Randi

  Azt hiszed, olyan könnyű megszerezni valakinek a telefonszámát? Meglátjuk, mennyi idő alatt jutsz ki a Randi szobából…