TÉRKÉP
 • Nagyszínpad


  A Budapest Park dübörgő szíve, amit Magyarország és a világ legizgalmasabb zenészei tesznek halhatatlanná. A legjobb hang és fénytechnikával, valamint az óriási LED kivetítővel felszerelt szentély alatt az emberek tomboló árrá változnak, hogy te meglovagolhasd tajtékjukat.

 • Mastercard Skybox

  A Mastercard Skybox a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 30 fő befogadására alkalmas exkluzív helyszín, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra. Mindehhez külön mosdó és saját, privát terasz társul, és ha ez nem lenne elég, kényelmes kanapék, üdvözlő italok és egy hordó (40 korsó) Heineken garantálja a felhőtlen szórakozásod. A megváltott terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalagokkal a Mastercard terasz középső szektora, és a küzdőtér is látogatható. A maximális kényelem érdekében külön étel- és italcsomagok is rendelhetőek előre, hogy a saját ízlésednek megfelelően, a lehető legexkluzívabb környezetben bulizhass. A Mastercard Skybox a főbejáraton, illetve ha a főbejárattal szemben állsz, a Parkot balról megkerülve, a szervizút felőli oldalsó Mastercard terasz bejáraton keresztül közelítheted meg.

 • Heineken lounge

  A Heineken Lounge 15 fő befogadására alkalmas terasz, ahonnan a kedvenceidet pár méterről láthatod. Az exkluzív környezeten - és persze a legjobb barátaid társaságán – túl egy hordó (40 korsó) Heineken biztosítja, hogy a koncertélmény teljesen új fogalommá váljon. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. A Heineken Lounge-t a főbejáraton, illetve ha a főbejárattal szemben állsz, a Parkot balról megkerülve, a szervizút felőli oldalsó Mastercard terasz bejáraton keresztül közelítheted meg.

 • MasterCard Terasz  Foglalj helyet a mesterek között, a KP-mentes páholyban, a Teraszon a Park fölött! Elég, ha a kártyád veled van, a VIP pultnál kapod az italod, dobd le magad egy asztalhoz és tedd fel a lábad, itt ülve is megihatod. A kilátás állat - Nagyszínpad, tömeg és villódzó fények, külön mosdó is van, sor nincs, de nem is ez a lényeg: a Park egy teljesen új arcát mutatja itt neked, gyere be a hátsó ajtón és veszítsd el végre a fejed!

 • Takarék Skybox

  A Takarék Skybox a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 fő befogadására alkalmas exkluzív helyszín, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra. Mindehhez külön mosdó és saját, privát terasz társul, és ha ez nem lenne elég, kényelmes kanapék, üdvözlő italok és egy hordó (40 korsó) Heineken garantálja a felhőtlen szórakozásod. A megváltott teraszjegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalagokkal a Hoppá! terasz első szektora, és a küzdőtér is látogatható. A maximális kényelem érdekében külön étel- és italcsomagok is rendelhetőek előre, hogy a saját ízlésednek megfelelően, a lehető legexkluzívabb környezetben bulizhass. A Takarék Skyboxot a főbejáraton, illetve ha a főbejárattal szemben állsz, a Parkot jobbról megkerülve, a Kvassay Jenő út felőli oldalsó Hoppá bejáraton keresztül közelítheted meg.

 • Szentkirályi Party Páholy

  A Szentkirályi Party Páholy 15 fő befogadására alkalmas terasz, ahonnan a kedvenceidet pár méterről láthatod. Az exkluzív környezeten – és persze a legjobb barátaid társaságán – túl 6 liter bor és 36 palack ásványvíz (mentes és savas vegyesen) biztosítja, hogy a koncertélmény teljesen új fogalommá váljon. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. A Szentkirályi Party Páholyt a főbejáraton, illetve ha a főbejárattal szemben állsz, a Parkot jobbról megkerülve, a Kvassay Jenő út felőli oldalsó Hoppá bejáraton keresztül közelítheted meg.

 • Hoppá


  Hoppá, VIP lettél: páholyból nézed a Nagyszínpadot, használhatod a hátsó bejáratot, két bárpult és finom ételek, pihenő székek és egy művész klub teszik jobbá az életet. Csak HOPPÁ tagok részére.

 • Nagyszünet

  Ha unod az irodát vagy már nagyon fárasztó a könyvtárban tanulni, tedd át a székhelyed a Parkba! A Nagyszünetben jobban jönnek az ötletek, könnyebben ragad a tananyag és a megbeszéléseket is sokkal jobb a szikrázó napsütésben megtartani. Van konnektor és wifi a gépednek, finom hűsítők és streetfood neked és kertmozi, hogy ne csak a meló legyen. Mert nem az számít, mit csinálsz, hanem az, hogy hogyan.

 • Csücsök

  Ha a munkának vége és kijössz a gyárból – egy fröccsre dőlj hátra a Csücsökben, mert ez a hely minden nap kinyit magától. Ha a Park zárva, itt nyitva a bár, a koncert napokon pedig mire ide érsz, az alapozáshoz már töltve vár az első pohár. A Soroksárin a Park sarkában kényelmes székek, telei asztalok, és tündérek társaságában zárhatod napot, vagy indíthatod az éjszakát.

 • Nagytánctér

  Amikor a zenészek lemennek a Nagyszínpadról hogy koccintsanak veletek, a nézőtér tánctérré változik, hormonok robbannak, és íródnak életedben a legvadabb fejezetek. Mert a Parkban – és ezt vésd jól az eszedbe – az este vége hajnalban van!

 • Retro Kert

  A so-called Szokol, a bakelit, a Táncdalfesztivál és az igényekre vak elit, ami ellen lázadt minden egyes sláger – ezek kelnek itt életre, ha elég volt a mából, beülsz az időgépedbe és repülsz a mosttól nagyon távol. 80’ és 90’ házibulival indul a banzáj, a koktél jéghideg, a szőnyeg felcsavarva és 220 felett már észre is veszed, hogy Trabantba szállni tényleg élvezet!

 • Domb


  Ahova lecsücsülsz, ahova kifekszel, ahol végre elmondod és még ezerszer. Ahol meggyújtod, ahol felizzik, ahol te nem, de mindenki lelkizik. Ahol megtudod, kivel akarsz lenni, ahova nem mersz soha odamenni, ahol csak beszélsz, ahol csak hallgatsz, ahol, ha kell, még el is alhatsz.