Bagossy Brothers Company

Vendég: Kacaj
Bagossy Brothers Company - Budapest Park
2023.  j√ļlius 22. szombatKapunyit√°s 17:00 Koncertek Elm√ļlt esem√©ny

Koncert infó

Az este tervezett menetrendje:

17:00 - Kapunyit√°s

18:50 - Kacaj

19:50 - Bagossy Brothers Company ūüźļ¬†

 

A pontos menetrend v√°ltozhat, √≠gy a tervezetthez k√©pest kisebb elt√©r√©sek elŇĎfordulhatnak.¬†


Az id√©n 10 √©ves Bagossy Brothers Company egy elk√©pesztŇĎ telth√°zas koncerttel √ľnnepelte nemr√©giben a kerek sz√ľlet√©snapot. A k√°rp√°t-medencei magyars√°g egyik legn√©pszerŇĪbb zenekara eddig 4 nagylemezt, 1 szimfonikus koncert lemezt, 1 EP-t, sz√°mtalan klipet √©s egy√©b anyagot jelentetett meg. Minden albumuk t√∂bbsz√∂r√∂s aranylemez, m√≠g a 2019-ben megjelent Veled Utazom hatszoros platina minŇĎs√≠t√©st √©rt el, amin√©l nincs Magyarorsz√°gon magasabb lemezelad√°si fokozat, a 2021-es Fordul a vil√°g album pedig m√°r n√©gyszeres platina. Jelenleg √∂t√∂dik sorlemez√ľk√∂n dolgoznak, amit a tervek szerint m√©g id√©n megosztanak elk√©pesztŇĎ l√©tsz√°m√ļ rajong√≥t√°borukkal, j√ļlius 22-√©n pedig visszat√©rnek a Budapest Park sz√≠npad√°ra.

 

 

Az online jegy√©rt√©kes√≠t√©s sor√°n az alap jegy√°ron fel√ľl kezel√©si k√∂lts√©g ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra. Ez az online jegyv√°s√°rl√°s adminisztr√°ci√≥s d√≠ja a fogyaszt√≥ fel√©. A kezel√©si k√∂lts√©g √∂sszeg√©rŇĎl a jegy√©rt√©kes√≠t√©si fel√ľleten t√°j√©koz√≥dhatsz. LehetŇĎs√©g van a helysz√≠ni jegyp√©nzt√°rakban (nyitvatart√°s)¬†√©s bizonyos Ticketportal jegyirod√°kban megv√°s√°rolni a jegyet, mely esetben ez a kezel√©si k√∂lts√©g nem ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra. Tov√°bbi inform√°ci√≥kat¬†ide kattintva¬†tal√°lsz.

BŇĎvebben

 

K√ľzdŇĎt√©r

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy bel√©pni a VIP bej√°raton. A Teraszokr√≥l exkluz√≠v helyrŇĎl √©lvezheted a koncertet, √©s a koncert ut√°ni bulit, tov√°bb√° elk√ľl√∂n√≠tett b√°rok, √©s mosd√≥k √°llnak rendelkez√©sedre. A Terasz jegy megv√°lt√°sa nem biztos√≠t √ľlŇĎhelyet. A teraszokon tal√°lhat√≥ limit√°lt sz√°m√ļ √ľlŇĎhely √©rkez√©si sorrendben foglalhat√≥ el. A megv√°ltott Terasz jegyedet a fŇĎp√©nzt√°rban karszalagra cser√©lj√ľk. A kapott karszalaggal a k√ľzdŇĎt√©r is l√°togathat√≥.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/hu/events/bagossy-brothers-company-20230722

Jegyinformáció:

  • FelelŇĎss√©get csak a Budapest Parkt√≥l, vagy hivatalos partnereinktŇĎl (tixa.hu, Ticketportal) v√°s√°rolt jegyek√©rt tudunk v√°llalni.
  • A jegyedet ne tedd k√∂zz√© semmilyen fel√ľleten!
  • A budapestpark.hu oldalon v√°s√°rolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon l√©vŇĎ jegy (QR k√≥d vagy vonalk√≥d) bemutat√°s√°val bel√©phetsz.

Korhat√°r a koncertekre:

16 √©ven aluliak csak sz√ľlŇĎi k√≠s√©rettel, vagy sz√ľlŇĎ √°ltal meghatalmazott nagykor√ļ fel√ľgyelet√©vel vehetnek r√©szt a koncerten. A 16 √©s 18 √©v k√∂z√∂ttiek sz√ľlŇĎ vagy gondviselŇĎ √°ltal al√°√≠rt nyilatkozattal. A meghatalmaz√°s-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva √©rhetŇĎek el.¬†21 √≥ra ut√°n csak 18 √©ven fel√ľliek l√©phetnek be a Parkba. Kiv√©tel: 16-18 √©v k√∂z√∂tti vend√©gek sz√ľlŇĎi k√≠s√©rettel. 23 √≥ra ut√°n csak 18 √©ven fel√ľliek tart√≥zkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 √©ven aluliak csak sz√ľlŇĎi k√≠s√©rettel, vagy sz√ľlŇĎ √°ltal meghatalmazott nagykor√ļ fel√ľgyelet√©vel vehetnek r√©szt a koncerten. A 16 √©s 18 √©v k√∂z√∂ttiek sz√ľlŇĎ vagy gondviselŇĎ √°ltal al√°√≠rt nyilatkozattal. A meghatalmaz√°s-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva √©rhetŇĎek el.
¬†21 √≥ra ut√°n csak 18 √©ven fel√ľliek l√©phetnek be a Parkba. Kiv√©tel: 16-18 √©v k√∂z√∂tti vend√©gek sz√ľlŇĎi k√≠s√©rettel. 23 √≥ra ut√°n csak 18 √©ven fel√ľliek tart√≥zkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg ŇĎket!