Beton.Hofi

Vendég: Hundred Sins w/ Kolibri ✷ Ajsa Luna ✷ Miller Dávid ✷ Pandóra Projekt ✷ NLP ✷ Brenka x Dzsindzser
BETON.HOFI - Budapest Park
2023.  július 21. péntekKapunyitás 17:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Az este tervezett menetrendje:

17:00 - Kapunyitás

19:20 - Hundred Sins

20:30 - Beton.Hofi 🐈‍⬛ 

 

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak. 


“Na, de méééé’ a helyzet hallod - nézem - nagyon durva… hát hallod a hugom mondja hallod, osztályba’ bulin - nem hiszed el - téged hallgatnak, mondom jól van hagyjátok már, nekem csak Ádi, érted te nekem nem Beton.Hofi vagy, mondom milyen betonhofibetonhofimondom ki, Ádika???? Mondom nálunk a kanapén feküdt, zokniba’, büdös is volt, meséljek, ezek meg sikítanak, hogy “szléjjjjjj”.
Jól vagy mi a kurva anyád - ahhhh halálos - hogyne lennél jól, mondjuk te már popsztár vagy. Művész Úr!!!! Egy képet lőjjünk már, csak várj, ja onnan jön a fény. Ez mekkora, nem hiszem el.
Te nekem ugyanaz az Ádi vagy, én mindig mondom,láttam mikor a Szépségpalotából elloptátok az Axe Africát. Mondom, nekem nem betonhofi. Kiscsajok?
Gádzsik? Mi??? Gondoooolooooom……. ne is válaszolj,
élvezed, élvezed mi? Folyik a nyálad gondolom rendesen,  bulik pörgés bulik, dehát ezt akartad!
De mi, mutassál már, nincsenek fotóid? Elküldik vagy mi?  Láttam az exed, jól nézett ki tesó, mondom dik nehogy megfalatozzak tudod, persze vicc tesó, ismersz.
Ezt akartad, nem? Nehéz lehet kiszűrni,  szaaaard le, rosszindulatúak. Legenda vagy öcsém.
Ezt akartad!


Thesaaaó, figyelj csak,
ki is fizetném, csak pont dzsukelo di szanta klara fokapitanysag, szóval mit is akartam
 
nem tudsz 2 jegyet a parkosra?”
Bővebben

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!