T. Danny

support: KKevin
T. Danny - Budapest Park
2024.  július 19. péntekKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Mikor elkezdtem zenélni, nagy álmom volt a Parkban fellépni. Bulikból hazafele a barátaimmal sokszor elmentünk előtte, én pedig mindig ujjal mutogattam a bejárata felé és eltökélten bizonygattam a többieknek: “egy nap itt fogok majd fellépni!”, “teltházat fogok csinálni”. Hat évvel később hétezer barátommal állhattam itt. Egy évre rá kilencezerrel. Idén pedig…MINDENKIRE számítok! Legyünk ezúttal tizenegyezren, legyen telt ház! Nincs kivétel, nincs kifogás; gyertek velünk egy felejthetetlen utazásra! 🎉🔥 JÚLIUS 19. BUDAPEST PARK  🔥🎉 Ahol az álmok valóra válnak… 😌 

 

Bulik 22:00 órától: 

✸ Nagytánctér: Base FM Party #hiphop #rap #R'n'B

✸ Dzsungel: Bailando #latin #reggaetón #latin-pop

✸ Hoppá: LUDUS #queer #pop

✸ Unicum Retro Kert: Tüptürüp w/ Thomas #retro #'80s #'90s #'00s

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/hu/events/t-danny-20240719

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!