Wellhello

Vendég: AKC Misi & AKC Kretta
Wellhello - Budapest Park
2023.  jĂșnius 16. pĂ©ntekKapunyitĂĄs 18:00 Koncertek ElmĂșlt esemĂ©ny

Koncert infĂł

Az este tervezett menetrendje:

18:00 - KapunyitĂĄs

19:10 - AKC Misi & AKC Kretta

20:20 - Wellhello 🚁

A pontos menetrend vĂĄltozhat, Ă­gy a tervezetthez kĂ©pest kisebb eltĂ©rĂ©sek elƑfordulhatnak.


A Wellhello jĂșnius 16-ĂĄn ismĂ©t egy agyeldobĂłs show-val Ă©rkezik a Parkba! Save the date: 23.06.16. đŸ’„

Az online jegyĂ©rtĂ©kesĂ­tĂ©s sorĂĄn az alap jegyĂĄron felĂŒl kezelĂ©si költsĂ©g kerĂŒl felszĂĄmĂ­tĂĄsra. Ez az online jegyvĂĄsĂĄrlĂĄs adminisztrĂĄciĂłs dĂ­ja a fogyasztĂł felĂ©. A kezelĂ©si költsĂ©g összegĂ©rƑl a jegyĂ©rtĂ©kesĂ­tĂ©si felĂŒleten tĂĄjĂ©kozĂłdhatsz. LehetƑsĂ©g van a helyszĂ­ni jegypĂ©nztĂĄrakban (nyitvatartĂĄs) és bizonyos Ticketportal jegyirodĂĄkban megvĂĄsĂĄrolni a jegyet, mely esetben ez a kezelĂ©si költsĂ©g nem kerĂŒl felszĂĄmĂ­tĂĄsra. TovĂĄbbi informĂĄciĂłkat ide kattintva talĂĄlsz.

BƑvebben

 

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGEOK) 2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE

KĂŒzdƑtĂ©r

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belĂ©pni a VIP bejĂĄraton. A TeraszokrĂłl exkluzĂ­v helyrƑl Ă©lvezheted a koncertet, Ă©s a koncert utĂĄni bulit, tovĂĄbbĂĄ elkĂŒlönĂ­tett bĂĄrok, Ă©s mosdĂłk ĂĄllnak rendelkezĂ©sedre. A Terasz jegy megvĂĄltĂĄsa nem biztosĂ­t ĂŒlƑhelyet. A teraszokon talĂĄlhatĂł limitĂĄlt szĂĄmĂș ĂŒlƑhely Ă©rkezĂ©si sorrendben foglalhatĂł el. A megvĂĄltott Terasz jegyedet a fƑpĂ©nztĂĄrban karszalagra cserĂ©ljĂŒk. A kapott karszalaggal a kĂŒzdƑtĂ©r is lĂĄtogathatĂł.

 

Blues Skybox by Gloster

A „Blues Skybox by Gloster” helyszĂ­n a Budapest Park egyik legmagasabb pontjĂĄn talĂĄlhatĂł lĂ©gkondis, panorĂĄmĂĄs, 20 fƑre tervezett skybox, ahonnan garantĂĄltan a legjobb kilĂĄtĂĄs nyĂ­lik a szĂ­npadra.

Single Skybox by Samsung

A „Single Skybox by Samsung” helyszĂ­n a Budapest Park egyik legmagasabb pontjĂĄn talĂĄlhatĂł lĂ©gkondis, panorĂĄmĂĄs, 15 fƑre tervezett skybox, a lehetƑ egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pĂĄr mĂ©terrƑl lĂĄthatod.

Indie lounge by Heineken 

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fƑ befogadĂĄsĂĄra kĂ©pes terasz, a lehetƑ egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pĂĄr mĂ©terrƑl lĂĄthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privĂĄt VIP helyszĂ­n 15 fƑ rĂ©szĂ©re a jobb oldali terasz szĂ­npadhoz legközelebb esƑ rĂ©szĂ©n.


A koncertek utån hajnalig tartó bulik vårnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/hu/events/wellhello-20230616

JegyinformĂĄciĂł:

  • FelelƑssĂ©get csak a Budapest ParktĂłl, vagy hivatalos partnereinktƑl (tixa.hu, Ticketportal) vĂĄsĂĄrolt jegyekĂ©rt tudunk vĂĄllalni.
  • A jegyedet ne tedd közzĂ© semmilyen felĂŒleten!
  • A budapestpark.hu oldalon vĂĄsĂĄrolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lĂ©vƑ jegy (QR kĂłd vagy vonalkĂłd) bemutatĂĄsĂĄval belĂ©phetsz.

KorhatĂĄr a koncertekre:

16 Ă©ven aluliak csak szĂŒlƑi kĂ­sĂ©rettel, vagy szĂŒlƑ ĂĄltal meghatalmazott nagykorĂș felĂŒgyeletĂ©vel vehetnek rĂ©szt a koncerten. A 16 Ă©s 18 Ă©v közöttiek szĂŒlƑ vagy gondviselƑ ĂĄltal alĂĄĂ­rt nyilatkozattal. A meghatalmazĂĄs-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva Ă©rhetƑek el.21 Ăłra utĂĄn csak 18 Ă©ven felĂŒliek lĂ©phetnek be a Parkba. KivĂ©tel: 16-18 Ă©v közötti vendĂ©gek szĂŒlƑi kĂ­sĂ©rettel. 23 Ăłra utĂĄn csak 18 Ă©ven felĂŒliek tartĂłzkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos informĂĄciĂłk

16 Ă©ven aluliak csak szĂŒlƑi kĂ­sĂ©rettel, vagy szĂŒlƑ ĂĄltal meghatalmazott nagykorĂș felĂŒgyeletĂ©vel vehetnek rĂ©szt a koncerten. A 16 Ă©s 18 Ă©v közöttiek szĂŒlƑ vagy gondviselƑ ĂĄltal alĂĄĂ­rt nyilatkozattal. A meghatalmazĂĄs-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva Ă©rhetƑek el.
21 Ăłra utĂĄn csak 18 Ă©ven felĂŒliek lĂ©phetnek be a Parkba. KivĂ©tel: 16-18 Ă©v közötti vendĂ©gek szĂŒlƑi kĂ­sĂ©rettel. 23 Ăłra utĂĄn csak 18 Ă©ven felĂŒliek tartĂłzkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg Ƒket!