Az utolsó Ricsárdgír koncert - Goodbye Koala

vendég: Koala Allstars Band
RICSÁRDGÍR - Budapest Park
2023.  május 18. csütörtökKapunyitás 17:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

12 év után a Ricsárdgír végleg befejezi kedves és mókákkal teli ámokfutását. Csodálatos élményekkel gazdagodtunk, amit még az unokáinknak is büszkén mesélni fogunk, ezért május 18-án a Budapest Parkban, életünk legfontosabb koncertjén, eltemetjük az ArtFartot, a Koalát szabadon engedjük, a Ricsárdgír trashcirkusz pedig végleg bezárja kapuit. Természetesen ijesztően sok mindenre lehet majd számítani a Parkban, egy ennyire sűrű 12 évet igyekszünk a lehető legGíresebben elbúcsúztatni. Drága közönség, kedves Nagycsalád, őrült KoalaKözösség egy utolsó nagy Bulikrumpli hámozásra, ha van kedvetek, gyertek el, hogy legyen mit mesélni.

 

Köszönünk mindent!

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGEOK) 2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/az-utolso-ricsardgir-koncert-goodbye-koala-20230518

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.