Budapest Bár

Budapest Bár - Budapest Park
2024.  július 4. csütörtökKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Erre a koncertre minden lounge és skybox elkelt.

A Budapest Bár az elmúlt több mint 15 évben a hazai zenei paletta igazi színfoltjává vált. A népszerű dalokat cigányzenei feldolgozásaira alapuló, de rengeteg stíluson átívelő műsoruk egyik legnagyobb különlegessége, hogy a zenekarban a kitűnő zenészek mellett sorra bukkannak fel a magyar pop-rock kultikus énekesei, bővebben itt olvashatsz róluk. Immáron hagyománnyá vált, hogy a Budapest Bár összes tagja egyetlen alkalommal, a Budapest Park színpadán gyűlik össze - ezúttal július 4-én láthatjuk őket!

 

Az este tervezett menetrendje: 

 

18.00 - Kapunyitás

18.50 - Budapest Bár

20.20 - Szünet

20.40 - Budapest Bár 

 

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.


Bulik 22:00-tól:
✸ Nagytánctér: Táskarádió Party w/ Gomes  #60's #70's #80's #hazai
✸ Dzsungel: Stranger Synths: Independence Day #retrowave, synthwave, 80's
✸Unicum Retro Kert: Agapé #edm

 

A koncerten fellép:

Farkas Róbert
Farkas Richárd
Ökrös Károly
Kisvári Bence
Ürmös Sándor
Behumi Dóri
Ferenczi Bora
Ferenczi György
Frenk
Keleti András
Kiss Tibor
Kollár - Klemencz László
Lovasi András
Mező Misi
Németh Juci
Rutkai Bori
Szűcs Krisztián
Tóth Vera

Bővebben

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

 

 

Erre a koncertre minden lounge és skybox elkelt.

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/hu/events/budapest-bar-20240704

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!